Rize'de Altın Vuruş yarışması sonuçlandı.

Eğitim 24.05.2019 - 13:52, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2143+ kez okundu.
 

Rize'de Altın Vuruş yarışması sonuçlandı.

Rize'de 2018 - 2019  Liseler Arası  Altın Vuruş On Parmak F Klavye Yarışması" ödülleri verildi. Rize Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Büro Yönetimi Alanı olarak F Klavye ile On Parmak Hızlı Yazı Yazmanın benimsenmesi, öğrencilerin F Klavye kullanımına özendirilmesi ve yaygınlaştırılması amaçları ile bu eğitim öğretim döneminde ilk kez il düzeyinde bir yarışma düzenlendi.  15 Mayıs 2019 tarihinde ildeki tüm lise öğrencilerinin  katılımıyla yarışma tamamlandı.  Katılan tüm öğrencilere katılım belgeleri verildi. Ardından sonuçlar değerlendirildi. Buna göre yarışmamızın derece alan öğrencileri belirlendi:  1. lik derecesi:  10-G sınıfı Büro Yönetimi Alanından Hibanur GÜNGÖR - 301,3 net vuruş (109 sözcük)  2. lik derecesi: 12- A sınıfı Adalet Alanından Mustafa UZUN - 244,3 net vuruş (87 sözcük) 3. lük derecesi: 10 - G sınıfı Büro Yönetimi Alanından Yağmur TAŞÇI - 198 net vuruş (70 sözcük)  Öğrencileri Rize İl Milli Eğitim Müdürü  Yaşar KOÇAK makamında kabul etti. Öğrencilerin aldıkları F Klavye eğitiminin önemine vurgu yapan Koçak , Öğrencilere okumakta oldukları alanlarda kendilerini geliştirdikleri takdirde kamu sektöründe ve özel sektörde her zaman ihtiyaç duyulan elemanlar olabileceklerini belirtti.  Ardından derece alan öğrencilerimiz ödüllerini Rize İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar KOÇAK'  ın elinden aldılar. 

Rize'de 2018 - 2019  Liseler Arası  Altın Vuruş On Parmak F Klavye Yarışması" ödülleri verildi.

Rize Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Büro Yönetimi Alanı olarak F Klavye ile On Parmak Hızlı Yazı Yazmanın benimsenmesi, öğrencilerin F Klavye kullanımına özendirilmesi ve yaygınlaştırılması amaçları ile bu eğitim öğretim döneminde ilk kez il düzeyinde bir yarışma düzenlendi. 


15 Mayıs 2019 tarihinde ildeki tüm lise öğrencilerinin  katılımıyla yarışma tamamlandı.  Katılan tüm öğrencilere katılım belgeleri verildi. Ardından sonuçlar değerlendirildi.

Buna göre yarışmamızın derece alan öğrencileri belirlendi: 

1. lik derecesi:  10-G sınıfı Büro Yönetimi Alanından Hibanur GÜNGÖR - 301,3 net vuruş (109 sözcük) 

2. lik derecesi: 12- A sınıfı Adalet Alanından Mustafa UZUN - 244,3 net vuruş (87 sözcük)

3. lük derecesi: 10 - G sınıfı Büro Yönetimi Alanından Yağmur TAŞÇI - 198 net vuruş (70 sözcük) 

Öğrencileri Rize İl Milli Eğitim Müdürü  Yaşar KOÇAK makamında kabul etti. Öğrencilerin aldıkları F Klavye eğitiminin önemine vurgu yapan Koçak , Öğrencilere okumakta oldukları alanlarda kendilerini geliştirdikleri takdirde kamu sektöründe ve özel sektörde her zaman ihtiyaç duyulan elemanlar olabileceklerini belirtti. 

Ardından derece alan öğrencilerimiz ödüllerini Rize İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar KOÇAK'  ın elinden aldılar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi