Rize'de Alabora olan kayıktaki 4 kişi kurtarıldı

Rize 26.06.2019 - 15:27, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2832+ kez okundu.
 

Rize'de Alabora olan kayıktaki 4 kişi kurtarıldı

RİZE’de, denizde alabora olan kayıktaki 4 kişi, Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı. Rize'de sabah saatlerinde denize açılan 4 kişinin bulunduğu kayık alabora oldu. Kıyıdan olayı görenler, Sahil Güvenlik ekiplerine haber verdi.   Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanlığı'na bağlı Saget-34 Komutanlığı ekipleri, denizde düşen 4 kişiyi balıkçıların da yardımıyla kurtardı. Kıyıya çıkarılan 4 kişinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.  Alabora olan kayık da kıyıya çekildi. 

RİZE’de, denizde alabora olan kayıktaki 4 kişi, Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı. Rize'de sabah saatlerinde denize açılan 4 kişinin bulunduğu kayık alabora oldu. Kıyıdan olayı görenler, Sahil Güvenlik ekiplerine haber verdi.

 

Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanlığı'na bağlı Saget-34 Komutanlığı ekipleri, denizde düşen 4 kişiyi balıkçıların da yardımıyla kurtardı. Kıyıya çıkarılan 4 kişinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.  Alabora olan kayık da kıyıya çekildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi