RİZE'DE AKILALMAZ KAZA 1 ÖLÜ, 2 YARALI

Rize 11.07.2020 - 15:32, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2829+ kez okundu.
 

RİZE'DE AKILALMAZ KAZA 1 ÖLÜ, 2 YARALI

Rize'de Görünmez Kaza, 1 Ölü 2 Yaralı   Bugün saat 14.00 dolaylarında İyidere istikametinden Rize istikametine gitmekte olan bir araç, boğaz Mahallesi'nde bilinmeyen bir nedenle yoldan çıkararak üst geçidin ayaklarına çarparak durabildi.. Bugün saat 14.00  dolaylarında İyidere istikametinden Rize istikametine seyir halinde olan Mitsubishi marka araç, Karadeniz sahil yolu boğaz Mahallesi mevkiinde bilinmeyen bir nedenle yoldan çıkarak üst geçidin ayaklarına çarparak durabildi.. Kazada Tenzile Kazancı olay yerinde hayatını kaybederken  yaralanan 2 kişi  ambulansla hastaneye kaldırıldı.  Kazada  araçta büyük maddi hasar meydana geldi.

Rize'de Görünmez Kaza, 1 Ölü 2 Yaralı
 

Bugün saat 14.00 dolaylarında İyidere istikametinden Rize istikametine gitmekte olan bir araç, boğaz Mahallesi'nde bilinmeyen bir nedenle yoldan çıkararak üst geçidin ayaklarına çarparak durabildi..


Bugün saat 14.00  dolaylarında İyidere istikametinden Rize istikametine seyir halinde olan Mitsubishi marka araç, Karadeniz sahil yolu boğaz Mahallesi mevkiinde bilinmeyen bir nedenle yoldan çıkarak üst geçidin ayaklarına çarparak durabildi..


Kazada Tenzile Kazancı olay yerinde hayatını kaybederken  yaralanan 2 kişi  ambulansla hastaneye kaldırıldı. 


Kazada  araçta büyük maddi hasar meydana geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi