Rize’de Acil Sağlık Hizmetleri Haftası Farkındalık Etkinliği

Sağlık 23.12.2019 - 17:16, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2625+ kez okundu.
 

Rize’de Acil Sağlık Hizmetleri Haftası Farkındalık Etkinliği

Rize’de Acil Sağlık Hizmetleri Haftası Farkındalık Etkinliği   Rize’de, 1-7 Aralık Acil Sağlık Hizmetleri Haftası ve 112 Acil Sağlık Hizmetlerinin kuruluşunun 25.yılı dolayısıyla yapılan farkındalık etkinlikleri kapsamında ilimiz Vakıflar İlkokulunda “AcilSağlık25Yaşında” ve “Yaşama Yol Ver!” konularında düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri Vakıflar İlkokulunda yapılan ödül töreni ile takdim edildi.   Yapılan ödül töreni Sağlık Hizmetleri Başkanı Opr.Dr.Talip Başak, Vakıflar İlkokul Müdürü Ömer Faruk Külünk, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Yıldız Mete, Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Birim Sorulusu Serkan Gürel, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Ali Karabudak ve Acil Sağlık Hizmetlerinde çalışan personellerin katılımları ile gerçekleştirildi.    Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Opr.Dr. Talip Başak, ödül töreninde yaptığı açıklamada, “Bu hafta vesilesi ile halkımıza daha kaliteli, zamanında ve hızlı bir şekilde acil sağlık hizmetlerini sunabilmek için 112’yi gereksiz yere meşgul etmemeleri ve ambulanslarımıza yani hayata yol vermeleri konularında vatandaşlarımızın, sürücülerimizin dikkatini çekmek isterim.” dedi.   Ayrıca, 112 çağrı sisteminin daha doğru kullanılacağına ve gereksiz çağrıların azalacağını ifade eden Başak, “İlköğretim öğrencilerine verilecek mesajların hayat boyu yol göstereceğini ve bu yaşta alınan mesajların da mutlaka karşılık bulacağını düşünüyorum.” dedi.  

Rize’de Acil Sağlık Hizmetleri Haftası Farkındalık Etkinliği

 

Rize’de, 1-7 Aralık Acil Sağlık Hizmetleri Haftası ve 112 Acil Sağlık Hizmetlerinin kuruluşunun 25.yılı dolayısıyla yapılan farkındalık etkinlikleri kapsamında ilimiz Vakıflar İlkokulunda “AcilSağlık25Yaşında” ve “Yaşama Yol Ver!” konularında düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri Vakıflar İlkokulunda yapılan ödül töreni ile takdim edildi.

 

Yapılan ödül töreni Sağlık Hizmetleri Başkanı Opr.Dr.Talip Başak, Vakıflar İlkokul Müdürü Ömer Faruk Külünk, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Yıldız Mete, Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Birim Sorulusu Serkan Gürel, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Ali Karabudak ve Acil Sağlık Hizmetlerinde çalışan personellerin katılımları ile gerçekleştirildi. 

 

Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Opr.Dr. Talip Başak, ödül töreninde yaptığı açıklamada, “Bu hafta vesilesi ile halkımıza daha kaliteli, zamanında ve hızlı bir şekilde acil sağlık hizmetlerini sunabilmek için 112’yi gereksiz yere meşgul etmemeleri ve ambulanslarımıza yani hayata yol vermeleri konularında vatandaşlarımızın, sürücülerimizin dikkatini çekmek isterim.” dedi.

 

Ayrıca, 112 çağrı sisteminin daha doğru kullanılacağına ve gereksiz çağrıların azalacağını ifade eden Başak, “İlköğretim öğrencilerine verilecek mesajların hayat boyu yol göstereceğini ve bu yaşta alınan mesajların da mutlaka karşılık bulacağını düşünüyorum.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi