Rize’de 9,5 Milyarlık 356 proje

Rize 24.01.2020 - 17:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2436+ kez okundu.
 

Rize’de 9,5 Milyarlık 356 proje

2020 Yılı İlk Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı  Yatırımcı kamu kuruluşlarının ildeki projeleri hakkında bilgi almak, kurumlar arası koordinasyonu sağlamak ve işbirliğini güçlendirmek amacıyla Rize Valiliği tarafından yılda dört kez düzenlenen İl Koordinasyon Kurulu Toplantılarının ilki gerçekleştirildi.  2020 Yılı I. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Kemal Çeber Başkanlığında, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda düzenlendi.  Toplantıya Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, Bölge Müdürleri, İl Müdürleri, Belediye Başkanları, ilgili kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.  Vali Kemal Çeber, İl Koordinasyon Kurulu Toplantısının ilimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak, “Yeni yatırım döneminde de, Rize’ye daha iyi hizmet verilmesi için yoğun bir mesai içerisinde olacağız. Toplantımızda yatırım uygulamalarının koordinasyon ve incelenmesi amacıyla 2019 yılının yatırımlarının gerçekleşme durumunu gözden geçirip, 2020 yılı içerisinde yapacağımız çalışmalar ile ilgili değerlendirmelerde bulunacağız. Koordinasyon toplantısının, yatırım uygulamalarında ortaya çıkan sorunların çözümüne katkıda bulunmasını ve projelerimizin belirlenen hedeflere ulaşmasını temenni ediyorum. ” dedi.   Son 3-4 yıl içerisinde, ülkemiz ve ilimiz açısından küresel ölçekte büyük yatırımların milletimizin hizmetine sunulduğunu belirten Vali Çeber, “2020 yatırım yılının I. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı itibariyle Rize’de toplam 9 Milyar 531 Milyon 882 Bin TL tutarındaki 356 projenin mevcut olduğunu sözlerine ekledi.  2019 yılı yatırım programlarının başarıyla tamamlanmasında emeği geçen tüm kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerini kutlayan Vali Çeber, “ 2020 yılında da ilimizde çok ciddi yatırımların gerçekleştirilmesini umuyorum, değerli katılımcılarımıza yatırım çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.  Vali Çeber ayrıca; il genelinde etkisini gösteren kış mevsiminin koşullarından dolayı vatandaşların yaşam standartlarının aksamaması ve herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için de ilgili tüm kuruluşlarla koordine içerisinde çalıştıklarını ve gerekli tüm önlemlerin alındığını da ifade etti.   Toplantıda 2019 Yılı İl Koordinasyon Kurulu çalışmalarının değerlendirilmesinin ardından, yatırımcı kuruluşların temsilcileri 2020 yılı yatırımları ile ilgili olarak İl Koordinasyon Kuruluna bilgi sundu.  

2020 Yılı İlk Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı 


Yatırımcı kamu kuruluşlarının ildeki projeleri hakkında bilgi almak, kurumlar arası koordinasyonu sağlamak ve işbirliğini güçlendirmek amacıyla Rize Valiliği tarafından yılda dört kez düzenlenen İl Koordinasyon Kurulu Toplantılarının ilki gerçekleştirildi. 


2020 Yılı I. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Kemal Çeber Başkanlığında, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda düzenlendi. 


Toplantıya Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, Bölge Müdürleri, İl Müdürleri, Belediye Başkanları, ilgili kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. 


Vali Kemal Çeber, İl Koordinasyon Kurulu Toplantısının ilimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak, “Yeni yatırım döneminde de, Rize’ye daha iyi hizmet verilmesi için yoğun bir mesai içerisinde olacağız. Toplantımızda yatırım uygulamalarının koordinasyon ve incelenmesi amacıyla 2019 yılının yatırımlarının gerçekleşme durumunu gözden geçirip, 2020 yılı içerisinde yapacağımız çalışmalar ile ilgili değerlendirmelerde bulunacağız. Koordinasyon toplantısının, yatırım uygulamalarında ortaya çıkan sorunların çözümüne katkıda bulunmasını ve projelerimizin belirlenen hedeflere ulaşmasını temenni ediyorum. ” dedi.  


Son 3-4 yıl içerisinde, ülkemiz ve ilimiz açısından küresel ölçekte büyük yatırımların milletimizin hizmetine sunulduğunu belirten Vali Çeber, “2020 yatırım yılının I. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı itibariyle Rize’de toplam 9 Milyar 531 Milyon 882 Bin TL tutarındaki 356 projenin mevcut olduğunu sözlerine ekledi. 


2019 yılı yatırım programlarının başarıyla tamamlanmasında emeği geçen tüm kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerini kutlayan Vali Çeber, “ 2020 yılında da ilimizde çok ciddi yatırımların gerçekleştirilmesini umuyorum, değerli katılımcılarımıza yatırım çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. 


Vali Çeber ayrıca; il genelinde etkisini gösteren kış mevsiminin koşullarından dolayı vatandaşların yaşam standartlarının aksamaması ve herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için de ilgili tüm kuruluşlarla koordine içerisinde çalıştıklarını ve gerekli tüm önlemlerin alındığını da ifade etti.  


Toplantıda 2019 Yılı İl Koordinasyon Kurulu çalışmalarının değerlendirilmesinin ardından, yatırımcı kuruluşların temsilcileri 2020 yılı yatırımları ile ilgili olarak İl Koordinasyon Kuruluna bilgi sundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi