RİZE'DE 5 YILDIZLI OTEL GİBİ KBB SERVİSİ!..

Sağlık 01.07.2020 - 21:58, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3124+ kez okundu.
 

RİZE'DE 5 YILDIZLI OTEL GİBİ KBB SERVİSİ!..

Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi' nin KBB Servisi modernize edilerek hizmete açıldı. Rize RTEÜ Eğitim Hastanesinin KBB Anabilim dalı başkanı ve Tıp fakültesi öğretim üyesinin başarılı doktoru Prof. Dr. Engin Dursun öncülüğünde ve hayır sever vatandaşların maddi destekleriyle, Hastanenin 4. katındaki KBB Servisini 5 yıldızlı otel mesabesine getirerek; Rizelilerin hizmetine sundu. RTEÜ Eğitim Araştırma Hastanesi' nin b daha önce birinci katında kullanım alanlarının sağlık koşullarına hiç de uygun olmadığı ve çok zor şartlar altında hizmet veriyordu. Bu olaya duyarsız kalmayan; Rizeliler'in gönlünde taht kuran ve hizmet vermeye başladığı günden bugüne dek, son derece başarılı hekim profili çizen Prof Dr. Engin Dursun; bu hastanenin 4. katını komple KBB Servisi olarak; fnansmanını da tamamen Rizeli hayırseverler tarafından karşılayarak modernize etti. Servisin zeminine hijyenik olması bakımından antibakteriyel döşeme yapılırken, serviste asistan öğrencilere yönelik son derece modern eğitim salonu, tek kişilik hasta odaları, hemşire ve doktorlar için dinlenme yerleri muayene odası ve teknik donanımlı diğer bölümlerle hizmet vermeye başladı. Bu servise gelen hastalar; keşke diğer servislerde böyle olabilseydi diyerek; verilen hizmet ve hijyen ortamdan  dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler..  

Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi' nin KBB Servisi modernize edilerek hizmete açıldı.


Rize RTEÜ Eğitim Hastanesinin KBB Anabilim dalı başkanı ve Tıp fakültesi öğretim üyesinin başarılı doktoru Prof. Dr. Engin Dursun öncülüğünde ve hayır sever vatandaşların maddi destekleriyle, Hastanenin 4. katındaki KBB Servisini 5 yıldızlı otel mesabesine getirerek; Rizelilerin hizmetine sundu.

RTEÜ Eğitim Araştırma Hastanesi' nin b daha önce birinci katında kullanım alanlarının sağlık koşullarına hiç de uygun olmadığı ve çok zor şartlar altında hizmet veriyordu.

Bu olaya duyarsız kalmayan; Rizeliler'in gönlünde taht kuran ve hizmet vermeye başladığı günden bugüne dek, son derece başarılı hekim profili çizen Prof Dr. Engin Dursun; bu hastanenin 4. katını komple KBB Servisi olarak; fnansmanını da tamamen Rizeli hayırseverler tarafından karşılayarak modernize etti.

Servisin zeminine hijyenik olması bakımından antibakteriyel döşeme yapılırken, serviste asistan öğrencilere yönelik son derece modern eğitim salonu, tek kişilik hasta odaları, hemşire ve doktorlar için dinlenme yerleri muayene odası ve teknik donanımlı diğer bölümlerle hizmet vermeye başladı.

Bu servise gelen hastalar; keşke diğer servislerde böyle olabilseydi diyerek; verilen hizmet ve hijyen ortamdan  dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi