Rize'de 5 aydır 4.Vekil Kaymakam da gitti.

Rize 25.10.2019 - 19:40, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2366+ kez okundu.
 

Rize'de 5 aydır 4.Vekil Kaymakam da gitti.

Kaymakam Halil İbrahim Kazar’ın 25.8.2017 tarihinde tayinle ayrıldıktan sonra 4 Vekil Kaymakamın görev yaptığı Rize/İkizdere Kaymakamlığına Cafer Kaymakçı atandı. Kaymakçı’nın Pazartesi ilçeye gelerek görevine başlayacağı öğrenildi.  İlçede kaymakamlık görevini 5 aydır 4.Vekil Kaymakam olarak yürüten ve kısa sürede halk arasında çok sevilen Tarık Buğra Seyhan ise ilçeden ayrılarak Kastamonu-Abana Kaymakamlığına vekâleten atandı. İl stajını Van'da tamamlayıp Bitlis'in Ahlat ilçesinde ve Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde kaymakam refikliği yapan Cafer Kaymakçı'nın en son Vekaleten Aydın- Buharkent Kaymakamlığı yaptığı öğrenildi.         Giresun Alucra doğumlu Kaymakçı, ilk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2013 yılında Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Siyasal Bilimler ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2016 yılında kaymakam adaylığı sınavını kazanarak Kaymakam adayı oldu.   

Kaymakam Halil İbrahim Kazar’ın 25.8.2017 tarihinde tayinle ayrıldıktan sonra 4 Vekil Kaymakamın görev yaptığı Rize/İkizdere Kaymakamlığına Cafer Kaymakçı atandı. Kaymakçı’nın Pazartesi ilçeye gelerek görevine başlayacağı öğrenildi. 


İlçede kaymakamlık görevini 5 aydır 4.Vekil Kaymakam olarak yürüten ve kısa sürede halk arasında çok sevilen Tarık Buğra Seyhan ise ilçeden ayrılarak Kastamonu-Abana Kaymakamlığına vekâleten atandı. İl stajını Van'da tamamlayıp Bitlis'in Ahlat ilçesinde ve Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde kaymakam refikliği yapan Cafer Kaymakçı'nın en son Vekaleten Aydın- Buharkent Kaymakamlığı yaptığı öğrenildi.   

    
Giresun Alucra doğumlu Kaymakçı, ilk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2013 yılında Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Siyasal Bilimler ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2016 yılında kaymakam adaylığı sınavını kazanarak Kaymakam adayı oldu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi