Rize’de 3 İlçe Belediyesinde kutlamalar devam ediyor

Siyaset 17.04.2019 - 20:31, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3010+ kez okundu.
 

Rize’de 3 İlçe Belediyesinde kutlamalar devam ediyor

MHP’nin 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimde Rize’de 3 İlçe Belediyesi kazanan ilçelerde kutlamalar devam ediyor. 31 Mart Yerel seçiminde MHP bayrağının dikildiği Belediyelerde kutlama ve tebrikleşmeler devam ediyor. İkizdere Belediye Başkanlığını ilk kez MHP ile kazanan Hakan Karagöz tebrikleri kabul etmeye devam ediyor. İkizdere Belediye Başkanını başarılarından dolayı İyidere, Güneysu MHP İlçe teşkilatları ve Rize Ülkü Ocakları Başkanlığı ziyarette bulundu. MHP İkizdere İlçe Başkanlığı ve Belediyedeki ziyarette İkizdere İlçe Başkanı Abdurrezzak Uzun’da katılarak gelen misafirlere ilgilerinden dolayı teşekkür etti. Belediye Başkanı Hakan Karagöz ise açıklamasında ’bugün bayram kutluyoruz. MHP İkizdere’de ilk kez iktidar oldu. Bundan sonra çalışma zamanımız. İlçede hizmet yapmak istiyoruz. Seçim süreci bitti bütün insanımızla kucaklaşarak hizmetlere devam edeceğiz. Hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğiz bu sözü şimdiden veriyorum. Bu seçimin kazanılmasında emeği geçen teşkilattaki bütün arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum’ dedi. 31 Mart yerel seçiminde Cumhurbaşkanının memleketi Rize’de AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’nın ilçesi Çayeli, Derepazarı ve eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın ilçesi İkizdere’de Belediyeleri AKP den MHP ye geçmişti.

MHP’nin 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimde Rize’de 3 İlçe Belediyesi kazanan ilçelerde kutlamalar devam ediyor.


31 Mart Yerel seçiminde MHP bayrağının dikildiği Belediyelerde kutlama ve tebrikleşmeler devam ediyor. İkizdere Belediye Başkanlığını ilk kez MHP ile kazanan Hakan Karagöz tebrikleri kabul etmeye devam ediyor. İkizdere Belediye Başkanını başarılarından dolayı İyidere, Güneysu MHP İlçe teşkilatları ve Rize Ülkü Ocakları Başkanlığı ziyarette bulundu. MHP İkizdere İlçe Başkanlığı ve Belediyedeki ziyarette İkizdere İlçe Başkanı Abdurrezzak Uzun’da katılarak gelen misafirlere ilgilerinden dolayı teşekkür etti. Belediye Başkanı Hakan Karagöz ise açıklamasında ’bugün bayram kutluyoruz. MHP İkizdere’de ilk kez iktidar oldu. Bundan sonra çalışma zamanımız. İlçede hizmet yapmak istiyoruz. Seçim süreci bitti bütün insanımızla kucaklaşarak hizmetlere devam edeceğiz. Hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğiz bu sözü şimdiden veriyorum. Bu seçimin kazanılmasında emeği geçen teşkilattaki bütün arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum’ dedi.


31 Mart yerel seçiminde Cumhurbaşkanının memleketi Rize’de AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’nın ilçesi Çayeli, Derepazarı ve eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın ilçesi İkizdere’de Belediyeleri AKP den MHP ye geçmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi