RİZE'DE 17 YILDIR PAYLAŞILAMAYAN BİNA

Rize 12.02.2020 - 20:11, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2870+ kez okundu.
 

RİZE'DE 17 YILDIR PAYLAŞILAMAYAN BİNA

Rize Merkez Kendirli Beldesinde yıllar önce yapılan PTT binası Belediye ile Telekom arasında paylaşılamıyor.       Beldede uzun yıllar PTT hizmeti veren bina 17 yıldır boş bulunuyor.1980 Yılında arsayı Kendirli Belediyesi verdi binayı belde halkı imece usulü ile yaptı. O yıllarda telefon almak için uzun yıllar sıra beklendiğini söyleyen Kendirli Belediye Başkanı Alaettin Serdar ’belde insanımız telefon alalım diye PTT ye bina yapıp verdi. Binanın arsasını Belediyemiz vermişti, tapusu halen Belediyede. PTT geçtiğimiz yıllarda özelleşip Telekom’la ayrılınca bina Telekom’a kaldı. Tapusu Kendirli Belediyesinin olan arsadaki binayı istiyoruz ama Telekom vermiyor. Oysa Telekom binayı kullanmıyor.3 katlı bina 17 yıldır harap vaziyette terkedilmiş durumda. Bomboş bina enkaza dönmüş. Bodrum katına telefon santralı mevcut. Binayı Kendirli halkı telefon almada fazla zaman beklemeyelim diye heyecanla imece usulü ile yaparak PTT ye teslim etmişti. Şimdi PTT yok. Telekom’dan binayı Belediyeye vermesini istiyoruz ama vermiyorlar. Yazık günahtır halkımızın yaptığı bina hem boş hem çürüyor. Telekom kullanmayacaksa binayı iade etmesini istiyoruz’dedi.

Rize Merkez Kendirli Beldesinde yıllar önce yapılan PTT binası Belediye ile Telekom arasında paylaşılamıyor.

     
Beldede uzun yıllar PTT hizmeti veren bina 17 yıldır boş bulunuyor.1980 Yılında arsayı Kendirli Belediyesi verdi binayı belde halkı imece usulü ile yaptı. O yıllarda telefon almak için uzun yıllar sıra beklendiğini söyleyen Kendirli Belediye Başkanı Alaettin Serdar ’belde insanımız telefon alalım diye PTT ye bina yapıp verdi. Binanın arsasını Belediyemiz vermişti, tapusu halen Belediyede. PTT geçtiğimiz yıllarda özelleşip Telekom’la ayrılınca bina Telekom’a kaldı. Tapusu Kendirli Belediyesinin olan arsadaki binayı istiyoruz ama Telekom vermiyor. Oysa Telekom binayı kullanmıyor.3 katlı bina 17 yıldır harap vaziyette terkedilmiş durumda. Bomboş bina enkaza dönmüş. Bodrum katına telefon santralı mevcut. Binayı Kendirli halkı telefon almada fazla zaman beklemeyelim diye heyecanla imece usulü ile yaparak PTT ye teslim etmişti. Şimdi PTT yok. Telekom’dan binayı Belediyeye vermesini istiyoruz ama vermiyorlar. Yazık günahtır halkımızın yaptığı bina hem boş hem çürüyor. Telekom kullanmayacaksa binayı iade etmesini istiyoruz’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi