RİZE DAHİL 42 İL'E MASKE TAKMA ZORUNLULUĞU GELDİ.

Türkiye 16.06.2020 - 09:19, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1732+ kez okundu.
 

RİZE DAHİL 42 İL'E MASKE TAKMA ZORUNLULUĞU GELDİ.

Bakan Koca açıkladı! 42 ilde maske zorunluluğu Son günlerde artan corona vakaları sonrası 5 ilde daha maske takma zorunluluğu geldi. Bakan Koca, alınan kararı sosyal medya hesabından da duyurdu. Koca, "42 ilimizde maske, yaptırımı olan bir sosyal sorumluluk. Virüsle maskesiz mücadele edemeyiz" dedi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Son günlerde artan vakalara dikkat çeken Koca şu ifadeleri kullandı; *Vaka artışlarıyla dikkat çeken şehirlerimiz başta olmak üzere, artış eğilimi olan yerlerde il hıfzıssıhha kurullarımız, valilerimiz başkanlığında riske karşı kararlar almaya devam ediyor. *42 ilimizde maske, yaptırımı olan bir sosyal sorumluluk. Virüsle maskesiz mücadele edemeyiz.

Bakan Koca açıkladı! 42 ilde maske zorunluluğu

Son günlerde artan corona vakaları sonrası 5 ilde daha maske takma zorunluluğu geldi. Bakan Koca, alınan kararı sosyal medya hesabından da duyurdu. Koca, "42 ilimizde maske, yaptırımı olan bir sosyal sorumluluk. Virüsle maskesiz mücadele edemeyiz" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Son günlerde artan vakalara dikkat çeken Koca şu ifadeleri kullandı;

*Vaka artışlarıyla dikkat çeken şehirlerimiz başta olmak üzere, artış eğilimi olan yerlerde il hıfzıssıhha kurullarımız, valilerimiz başkanlığında riske karşı kararlar almaya devam ediyor.

*42 ilimizde maske, yaptırımı olan bir sosyal sorumluluk. Virüsle maskesiz mücadele edemeyiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi