RİZE CUMHURİYET BAŞSAVCISI ADALET ALANI KARİYER GÜNLERİNDE

Eğitim 20.12.2019 - 21:22, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2146+ kez okundu.
 

RİZE CUMHURİYET BAŞSAVCISI ADALET ALANI KARİYER GÜNLERİNDE

RİZE CUMHURİYET BAŞSAVCISI ADALET ALANI KARİYER GÜNLERİNDE   Rize Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Adalet Alanı tarafından organize edilen Kariyer Günleri başlamış olup, ilk konuğu Rize Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Önder Kemal Sekücü oldu. Adalet Alanı öğrencilerinin ve öğretmenlerin katıldığı kariyer gününde Sayın Sekücü; savcılık mesleği, yargı teşkilatımız, yargı reformu, uzlaştırma, arabuluculuk, bilirkişilik ve daha birçok konu hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Rize Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Önder Kemal Sekücü, öğrenciler başta olmak üzere katılımcıların sorularını cevaplandırdıktan sonra adalet alanı duruşma uygulama laboratuvarı gezildi. Burada Sayın Sekücü, konu ile ilgili bilgi ve deneyimlerini paylaştı. Rize Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Haydar Çakır ve Adalet Alanı Şefi Ayşe Ata, Rize Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Önder Kemal Sekücü’nün  verdiği bilgilerin öğrenciler başta olmak üzere tüm katılımcılar için çok yararlı olduğunu belirterek, eğitime desteklerini esirgemeyen ve her zaman öğrencilerinin yanında olan Rize Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Önder Kemal Sekücü’ye teşekkür etti.    

RİZE CUMHURİYET BAŞSAVCISI ADALET ALANI KARİYER GÜNLERİNDE

 

Rize Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Adalet Alanı tarafından organize edilen Kariyer Günleri başlamış olup, ilk konuğu Rize Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Önder Kemal Sekücü oldu.


Adalet Alanı öğrencilerinin ve öğretmenlerin katıldığı kariyer gününde Sayın Sekücü; savcılık mesleği, yargı teşkilatımız, yargı reformu, uzlaştırma, arabuluculuk, bilirkişilik ve daha birçok konu hakkında katılımcıları bilgilendirdi.


Rize Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Önder Kemal Sekücü, öğrenciler başta olmak üzere katılımcıların sorularını cevaplandırdıktan sonra adalet alanı duruşma uygulama laboratuvarı gezildi. Burada Sayın Sekücü, konu ile ilgili bilgi ve deneyimlerini paylaştı.


Rize Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Haydar Çakır ve Adalet Alanı Şefi Ayşe Ata, Rize Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Önder Kemal Sekücü’nün  verdiği bilgilerin öğrenciler başta olmak üzere tüm katılımcılar için çok yararlı olduğunu belirterek, eğitime desteklerini esirgemeyen ve her zaman öğrencilerinin yanında olan Rize Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Önder Kemal Sekücü’ye teşekkür etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi