RİZE ÇOK MODERN BİR OTELE DAHA KAVUŞUYOR

Rize 22.12.2019 - 11:47, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1691+ kez okundu.
 

RİZE ÇOK MODERN BİR OTELE DAHA KAVUŞUYOR

Rize  Merkez  Alipaşa Mahallesinde, İl ÖZEL İDARE Müdürlüğüne  ait taşınmaz üzerinde, “Yapım ve Kira Karşılığı Uzun Süreli Otel İşletmeciliği İşi”, 2016 yılında “Yap-İşlet-Devret” modeli ile ihale edilmiş ve 49 yıllığına Cengiz İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi uhdesinde kalmıştır.                 İnşaat çalışmaları tüm hızıyla devam eden beş yıldızlı otel, 250 yatak kapasiteli,122 odalı ve toplamda yaklaşık 24.000 m2 kapalı alana sahip olacaktır. Ayrıca 2020 yılının ilk aylarında tamamlanıp hizmete açılması planlanan beş yıldızlı otelin, bölge turizmine son derece önemli bir katkı sağlaması da hedeflenmektedir.

Rize  Merkez  Alipaşa Mahallesinde, İl ÖZEL İDARE Müdürlüğüne  ait taşınmaz üzerinde, “Yapım ve Kira Karşılığı Uzun Süreli Otel İşletmeciliği İşi”, 2016 yılında “Yap-İşlet-Devret” modeli ile ihale edilmiş ve 49 yıllığına Cengiz İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi uhdesinde kalmıştır.

               
İnşaat çalışmaları tüm hızıyla devam eden beş yıldızlı otel, 250 yatak kapasiteli,122 odalı ve toplamda yaklaşık 24.000 m2 kapalı alana sahip olacaktır. Ayrıca 2020 yılının ilk aylarında tamamlanıp hizmete açılması planlanan beş yıldızlı otelin, bölge turizmine son derece önemli bir katkı sağlaması da hedeflenmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi