Rize CHP'nin 5. Yerel yönetimler Toplantısı Pazar'da Yapıldı

Siyaset 24.02.2020 - 09:40, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2505+ kez okundu.
 

Rize CHP'nin 5. Yerel yönetimler Toplantısı Pazar'da Yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Rize İl Örgütü “5. Yerel Yönetimler Toplantısı” Pazar ilçe yönetiminin ev sahipliğinde yapıldı. Cumhuriyet Halk Partisi Rize İl Örgütü “5. Yereler yönetimler Toplantısı’nı Pazar ilçe yönetiminin ev sahipliğinde yapıldı. Rize CHP İl Başkanı Saltuk Deniz Başkanlığında düzenlemiş olduğu 5. Yerel Yönetimler Toplantısına İl yöneticileri, İlçe Başkanları ve yöneticileri, İl ve Belediye Meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ile partililer katıldı. Toplantıda konuşan CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz,  son yerel seçimde Fındıklı ilçe belediye başkanlığını kazandıklarını kaydederek, “Fındıklı belediyesi bu güne kadar çalışmalarıyla Rize’ nin aynası olmuştur. Üzerine atılan iftiralar ve engellemeler başkanımızın çalışma azmını kırmamış hatta daha Fındıklı halkına fazla hizmet konusunda kendisini kamçılamıştır. Fındıklı Belediyesi çalışmalarıyla örnek olacak, gelecek seçimlerde en az Rize’ de beş altı belediye kazanacağız” dedi CHP Rize İl başkanı Saltuk Deniz, yerel yönetimler toplantılarının süreceğini belirterek, “Biz yerelden genele bir iktidarı kurmak istiyoruz” dedi. Daha iyi bir yönetim için ortak akıl oluşturma çabası içinde olduklarını belirten Deniz şunları söyledi: “Şu anda iktidara hazırız. Yerelde nasıl iktidar olduysak ve çok başarılı işlere imza atıyorsak bunu daha da geliştirerek devam edeceksek, önümüzdeki süreçte ilk yapılan seçimde iktidara geldiğimizde de ülkenin çözülemezmiş gibi gösterilen sorunlarının, kronikleşmiş belli problemlerinin nasıl kolaylıkla çözüldüğünü de ortaya koyacağız. Bu anlamda dersimize çalıştık. Sadece yetki istiyoruz."

Cumhuriyet Halk Partisi Rize İl Örgütü “5. Yerel Yönetimler Toplantısı” Pazar ilçe yönetiminin ev sahipliğinde yapıldı.


Cumhuriyet Halk Partisi Rize İl Örgütü “5. Yereler yönetimler Toplantısı’nı Pazar ilçe yönetiminin ev sahipliğinde yapıldı. Rize CHP İl Başkanı Saltuk Deniz Başkanlığında düzenlemiş olduğu 5. Yerel Yönetimler Toplantısına İl yöneticileri, İlçe Başkanları ve yöneticileri, İl ve Belediye Meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ile partililer katıldı.


Toplantıda konuşan CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz,  son yerel seçimde Fındıklı ilçe belediye başkanlığını kazandıklarını kaydederek, “Fındıklı belediyesi bu güne kadar çalışmalarıyla Rize’ nin aynası olmuştur. Üzerine atılan iftiralar ve engellemeler başkanımızın çalışma azmını kırmamış hatta daha Fındıklı halkına fazla hizmet konusunda kendisini kamçılamıştır. Fındıklı Belediyesi çalışmalarıyla örnek olacak, gelecek seçimlerde en az Rize’ de beş altı belediye kazanacağız” dedi


CHP Rize İl başkanı Saltuk Deniz, yerel yönetimler toplantılarının süreceğini belirterek, “Biz yerelden genele bir iktidarı kurmak istiyoruz” dedi. Daha iyi bir yönetim için ortak akıl oluşturma çabası içinde olduklarını belirten Deniz şunları söyledi: “Şu anda iktidara hazırız. Yerelde nasıl iktidar olduysak ve çok başarılı işlere imza atıyorsak bunu daha da geliştirerek devam edeceksek, önümüzdeki süreçte ilk yapılan seçimde iktidara geldiğimizde de ülkenin çözülemezmiş gibi gösterilen sorunlarının, kronikleşmiş belli problemlerinin nasıl kolaylıkla çözüldüğünü de ortaya koyacağız. Bu anlamda dersimize çalıştık. Sadece yetki istiyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi