RİZE BU BAYRAK YÜZÜNDEN Mİ CEZALANDIRILDI

Spor 04.01.2020 - 11:41, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 4786+ kez okundu.
 

RİZE BU BAYRAK YÜZÜNDEN Mİ CEZALANDIRILDI

Geçen hafta Süper ligde oynanan ÇAYKUR Rizespor-Fenerbahçe maçında tribünde asılan Türkistan Bayrağı ile Rizelilerle ceza verildi.     02.01.2020 tarihinde toplanan Türkiye Futbol Federasyonu PFDK tarafından Rize Didi Stadyumunda geçen hafta Fenerbahçe ile oynanan maçta tribünlere Türk Bayrağı ile yan yana asılan Gök Bayrak Doğu Türkistan Bayrağı spor ahlakına aykırı bulunduğu gerekçesiyle ÇAYKUR Rizespor'a 24 bin lira para cezası verildi.        PFDK’nın son hafta aldığı karar aynen şöyle’ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.'nin, 29.12.2019 tarihinde oynanan ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.-FENERBAHÇE A.Ş. Süper Lig Cemil Usta Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İHTAR CEZASI  ile cezalandırılmasına,  FDT'nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan KALE ARKASI DENİZ B, KALE ARKASI DAĞ B, C, MARATON C, D. VIP B blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine,      Aynı müsabakada ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.'nin, tribünde spor ahlakına aykırı pankart açılmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 24.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, karar verilmiş.

Geçen hafta Süper ligde oynanan ÇAYKUR Rizespor-Fenerbahçe maçında tribünde asılan Türkistan Bayrağı ile Rizelilerle ceza verildi.

   
02.01.2020 tarihinde toplanan Türkiye Futbol Federasyonu PFDK tarafından Rize Didi Stadyumunda geçen hafta Fenerbahçe ile oynanan maçta tribünlere Türk Bayrağı ile yan yana asılan Gök Bayrak Doğu Türkistan Bayrağı spor ahlakına aykırı bulunduğu gerekçesiyle ÇAYKUR Rizespor'a 24 bin lira para cezası verildi.

      
PFDK’nın son hafta aldığı karar aynen şöyle’ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.'nin, 29.12.2019 tarihinde oynanan ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.-FENERBAHÇE A.Ş. Süper Lig Cemil Usta Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İHTAR CEZASI  ile cezalandırılmasına,  FDT'nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan KALE ARKASI DENİZ B, KALE ARKASI DAĞ B, C, MARATON C, D. VIP B blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine,

    
Aynı müsabakada ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.'nin, tribünde spor ahlakına aykırı pankart açılmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 24.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, karar verilmiş.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi