Rize Belediyesine Yeni Başkan Yardımcısı atandı

Rize 23.09.2019 - 09:41, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2166+ kez okundu.
 

Rize Belediyesine Yeni Başkan Yardımcısı atandı

Rize Belediyesi Başkan Yardımcılığına Atama Yapıldı Rize Belediyesinde Eski Başkan Hali Bakırcı döneminde memur kadrosundan teknik işler başkan yardımcılığı görevine atanan ve Prof.Dr. Reşat Kasap dönemi de dahil olmak üzere 3 dönem bu görevi yürüten ve geçtiğimiz günlerde görevden alınan Şakir Mollayakupoğlu'ndan boşalan başkan yardımcılığı kadrosuna daha önce de kurumun fen işleri müdürlüğünü yürütmüş olan Ahmet Taviloğlu'nun atandı. Rize Belediyesinde 3'ü memur 2'si siyası olmak üzere 5 adet Başkan Yardımcısı kadrosu bulunuyor.

Rize Belediyesi Başkan Yardımcılığına Atama Yapıldı


Rize Belediyesinde Eski Başkan Hali Bakırcı döneminde memur kadrosundan teknik işler başkan yardımcılığı görevine atanan ve Prof.Dr. Reşat Kasap dönemi de dahil olmak üzere 3 dönem bu görevi yürüten ve geçtiğimiz günlerde görevden alınan Şakir Mollayakupoğlu'ndan boşalan başkan yardımcılığı kadrosuna daha önce de kurumun fen işleri müdürlüğünü yürütmüş olan Ahmet Taviloğlu'nun atandı.


Rize Belediyesinde 3'ü memur 2'si siyası olmak üzere 5 adet Başkan Yardımcısı kadrosu bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi