RİZE BELEDİYESİNDE SÜRPRİZ İSTİFA

Rize 16.05.2020 - 21:59, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3265+ kez okundu.
 

RİZE BELEDİYESİNDE SÜRPRİZ İSTİFA

RİZE BELEDİYESİNDE İSTİFA                     Rize Belediyesinin Park ve Bahçeler Müdürü Işılay Hatinoğlu müdürlükten istifa etti.      Esas mesleği Peyzaj Mimarlık olan hemşerimiz Işılay Hatinoğlu uzun süredir başarıyla yürüttüğü Park ve Bahçeler Müdürlüğünden istifa ederek düz memur olarak çalışmaya devam ediyor.     Belediyede yapılan toplantıların birçoğuna katılmayarak adeta baypas edildiği ve yerine de sözleşmeli memur Sultan Uzun’un katılmasından dolayı çok üzgün olan Işılay Hatinoğlu’nun Belediyedeki bu görevinden ayrılarak başka bir kurumada geçmesi söz konusu.    Hatinoğlu’nun istifasıyla boşalan Park ve Bahçeler Müdürlüğüne vekâleten atanan Sultan Uzun AKP’den Rize Belediyesine Meclis Üyesi seçilmiş ve kısa bir süre sonra bu görevinden istifa ederek sözleşmeli memur olarak Rize Belediyesinde mesaiye başlayan isim olmuştu.    Rize Belediyesinde 23 yıldır görev yapan Işıl Hatinoğlu’nun Rize eski Belediye Yardımcısı merhum Cevat Tanyel’in kızı, Rize Barosu eski Başkanlarından Av. Ateş Hatinoğlu’nun da eşi olduğu öğrenildi.      Rize Belediyesinde Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilk kez eski Başkanlardan Hızır Hop tarafından kurulmuş ilk Müdürü olarak İsmail Vanlıoğlu atanmıştı.      Eski Başkan Halil Bakırcı tarafından bu müdürlük Şefliğe dönüştürülmesi şaşkınlıkla karşılanmıştı. Bir önceki Başkan Reşat Kasap döneminde yeniden kurulan Park ve Bahçeler Müdürlüğüne atanan isim Işıl Hatinoğlu olmuştu.     Öte yandan Rize Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde aylardır süren atamalarda kaosa dönmüş durumda. Zabıta Müdürlüğü uzun süredir vekâleten ve geçici görevlendirmelerle yürütülüyor.  

RİZE BELEDİYESİNDE İSTİFA                

   
Rize Belediyesinin Park ve Bahçeler Müdürü Işılay Hatinoğlu müdürlükten istifa etti.

    
Esas mesleği Peyzaj Mimarlık olan hemşerimiz Işılay Hatinoğlu uzun süredir başarıyla yürüttüğü Park ve Bahçeler Müdürlüğünden istifa ederek düz memur olarak çalışmaya devam ediyor.

   
Belediyede yapılan toplantıların birçoğuna katılmayarak adeta baypas edildiği ve yerine de sözleşmeli memur Sultan Uzun’un katılmasından dolayı çok üzgün olan Işılay Hatinoğlu’nun Belediyedeki bu görevinden ayrılarak başka bir kurumada geçmesi söz konusu.

  
Hatinoğlu’nun istifasıyla boşalan Park ve Bahçeler Müdürlüğüne vekâleten atanan Sultan Uzun AKP’den Rize Belediyesine Meclis Üyesi seçilmiş ve kısa bir süre sonra bu görevinden istifa ederek sözleşmeli memur olarak Rize Belediyesinde mesaiye başlayan isim olmuştu.

  
Rize Belediyesinde 23 yıldır görev yapan Işıl Hatinoğlu’nun Rize eski Belediye Yardımcısı merhum Cevat Tanyel’in kızı, Rize Barosu eski Başkanlarından Av. Ateş Hatinoğlu’nun da eşi olduğu öğrenildi.

    
Rize Belediyesinde Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilk kez eski Başkanlardan Hızır Hop tarafından kurulmuş ilk Müdürü olarak İsmail Vanlıoğlu atanmıştı.

    
Eski Başkan Halil Bakırcı tarafından bu müdürlük Şefliğe dönüştürülmesi şaşkınlıkla karşılanmıştı. Bir önceki Başkan Reşat Kasap döneminde yeniden kurulan Park ve Bahçeler Müdürlüğüne atanan isim Işıl Hatinoğlu olmuştu.

   
Öte yandan Rize Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde aylardır süren atamalarda kaosa dönmüş durumda. Zabıta Müdürlüğü uzun süredir vekâleten ve geçici görevlendirmelerle yürütülüyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi