Rize Belediyesinde Başkan Yardımcıları belli oldu

Rize 10.04.2019 - 19:56, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3350+ kez okundu.
 

Rize Belediyesinde Başkan Yardımcıları belli oldu

31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde rekor oy ile Rize Belediye Başkanlığına seçilen Rahmi Metin'in çalışacağı isimler belli oldu.   Yeni dönemde  Teknik Başkan Yardımcısı Olarak Muhittin Aydın BİLSEL',  İdari İşler Başkan Yardımcısı Olarak daa  Kemal GENÇ görev yapacak.   Kemal Genç Kimdir?   1968 yılında Rize’de doğdu. İlkokulu Rize’de, Ortaokul, Lise ve Üniversiteyi İstanbul’da okudu. Mesleki kariyer için UNEM Üniversitesi İşletme Bölümü (Uzaktan Eğitim), AÖF Yerel Yönetimler ve Uluslararası İlişkiler eğitimi devam etmektedir. Askerliğini komando olarak Güneydoğuda yaptı.   1989 – 1994 yılları arasında aile şirketi, inşaat, gıda ve turizm firmalarında çalıştı.   1995 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesinde memur olarak göreve başladı. Çeşitli kademelerde görev aldı.   1999- 2004 yılları arasında Eminönü Belediyesi Özel kalem Müdürü ve İdari Mali İşler Müdürü olarak görev yaptı.   2004-2009 döneminde Beyoğlu Belediyesi Özel Kalem Müdürü, Kültür Müdürü ve Basın Yayın koordinatörlüğünü aynı zamanda yürüttü. ( 2007 yılında Başkan Yardımcısı oldu )

31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde rekor oy ile Rize Belediye Başkanlığına seçilen Rahmi Metin'in çalışacağı isimler belli oldu.

 

Yeni dönemde  Teknik Başkan Yardımcısı Olarak Muhittin Aydın BİLSEL',  İdari İşler Başkan Yardımcısı Olarak daa  Kemal GENÇ görev yapacak.

 

Kemal Genç Kimdir?

 

1968 yılında Rize’de doğdu. İlkokulu Rize’de, Ortaokul, Lise ve Üniversiteyi İstanbul’da okudu. Mesleki kariyer için UNEM Üniversitesi İşletme Bölümü (Uzaktan Eğitim), AÖF Yerel Yönetimler ve Uluslararası İlişkiler eğitimi devam etmektedir. Askerliğini komando olarak Güneydoğuda yaptı.

 

1989 – 1994 yılları arasında aile şirketi, inşaat, gıda ve turizm firmalarında çalıştı.

 

1995 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesinde memur olarak göreve başladı. Çeşitli kademelerde görev aldı.

 

1999- 2004 yılları arasında Eminönü Belediyesi Özel kalem Müdürü ve İdari Mali İşler Müdürü olarak görev yaptı.

 

2004-2009 döneminde Beyoğlu Belediyesi Özel Kalem Müdürü, Kültür Müdürü ve Basın Yayın koordinatörlüğünü aynı zamanda yürüttü. ( 2007 yılında Başkan Yardımcısı oldu )

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi