RİZE BELEDİYESİ DERELİ'DE VATANDAŞLARIN YARDIMINA KOŞTU

Rize 31.08.2020 - 12:14, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1602+ kez okundu.
 

RİZE BELEDİYESİ DERELİ'DE VATANDAŞLARIN YARDIMINA KOŞTU

RİZE BELEDİYESİ EKİPLERİ DERELİ'DE VATANDAŞLARIN YARDIMINA KOŞTU Yaşadığı sel sonucu can ve mal kayıplarının yaşandığı Dereli'de yıkım ve temizlik çalışmaları devam ediyor. Giresun'un sel afetinden en çok etkilenen ve cadde ve sokakları 4 metrelik balçıkla dolan Dereli ilçesi yapılan çalışmalarla bir haftada eski halini almaya başladı. İlçede yıkım ve temizlik çalışmaları süratli bir şekilde devam ediyor. Afetin ardından bölge illerden gelen yardımlar Dereli'ye ulaştırılıyor. Rize Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri de Dereli'de vatandaşların yardımına koştu. Ekipler tarafından sokaklar ve dükkanların yıkanıp temizlendiği Dereli'de afetzede vatandaşlarımızın yaraları sarılmaya çalışılıyor.

RİZE BELEDİYESİ EKİPLERİ DERELİ'DE VATANDAŞLARIN YARDIMINA KOŞTU


Yaşadığı sel sonucu can ve mal kayıplarının yaşandığı Dereli'de yıkım ve temizlik çalışmaları devam ediyor.


Giresun'un sel afetinden en çok etkilenen ve cadde ve sokakları 4 metrelik balçıkla dolan Dereli ilçesi yapılan çalışmalarla bir haftada eski halini almaya başladı. İlçede yıkım ve temizlik çalışmaları süratli bir şekilde devam ediyor.


Afetin ardından bölge illerden gelen yardımlar Dereli'ye ulaştırılıyor. Rize Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri de Dereli'de vatandaşların yardımına koştu. Ekipler tarafından sokaklar ve dükkanların yıkanıp temizlendiği Dereli'de afetzede vatandaşlarımızın yaraları sarılmaya çalışılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi