RİZE ASKON'DAN BİRLİK ÇAĞRISI...

Rize 20.02.2020 - 18:57, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2509+ kez okundu.
 

RİZE ASKON'DAN BİRLİK ÇAĞRISI...

Anadolu Aslanları İş Adamları derneği (ASKON) Rize Şube Başkanı olan Recepali Karakoyunlu, beraberindeki iş adamlarıyla birlikte basınla kahvaltıda bir araya geldi. Şube Başkanı Recepali Karakoyunlu' nün yaptığı açıklamada: " Rahmetli Necmettin Erbakan Hocamızın tarafından 1998 yılında kurulan Anadolu aslanları olarak nitelendiriliyoruz. Bizlerde ASKON Olarak Rize şubemizi 38 kişilik Rizeli iş adamlarıyla 4 ay önce bir araya gelerek açmış durumdayız. Amacımız Rizemizde yararlı ve faydalı olmaktır. Üyelerimizin 145'e yakın şirketleri bulunmaktadır. Bizim yaptığımız işlerin tamamı bu şehirde yapılmaktadır. Amacımız İlimizdeki tüm yatırım ve projelerin takibi ve destekçisi olduk,  ve de olmaya devam edeceğiz." Dedi.. Rizemize çok sesli ve entegre olmuş bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz diyen Karakoyunlu: "Kamu yararına işler yapamaya çalışacağız. Rize'de eksik ya da yalnıs giden her ne olursa olsun uyarıda ve önerilerde bulunacağız. Bu konuda Rize de mevcut STK kar çok zayıf   ve yetersiz kalmaktadır. Amacımız İlimizdeki diğer  STK'larla  2 ayda olsa bir araya gelip, istişare yoluyla Rizemiz için kafa yorup, her alanda katkı sağlamak olacaktır." Diye konuştu. Bizim hiç bir siyasetle ve cemaatle her hangi bir bağlantımız ve ilişkimiz yoktur. Her siyasi partiye eşit seviyedeyiz.Diyen Karakoyunlu: " Bizim arkadaşlarımızın bir kısmı daha önceleri her bir partide görev yapmışlardır.Rize de müdahil olduğumuz bir çok konu var. Bunlardan biri Kentsel dönüşümsüz.    Öncelikle Belediye bilokları ve diğer yerler. Bu konuda Belediye başkanımızla görüşmeler yapıp düşüncelerimizi ifade ettik. Sayın başkanımıza yine de her alanda katkı sağlamaya hazırız. Sanayi esnafıyla alakalı bizim de taleplerimiz var. Bu çok önemli proje için oradaki esnafımızın da mağdur olmadan karşılıklı anlayış içerisinde en kısa zamanda çözüme kavusacagı inancındayız. Çay konusunda ise; en kısa zaman içerisinde etkili ve yetkili kisilerle bir araya gelip, Çay kanununun çıkarılması gerekliliğine inanıyoruz. Çay kanunu çıkmadan çaydaki sıkıntıların çözümü mümkün değildir." Ded.

Anadolu Aslanları İş Adamları derneği (ASKON) Rize Şube Başkanı olan Recepali Karakoyunlu, beraberindeki iş adamlarıyla birlikte basınla kahvaltıda bir araya geldi.


Şube Başkanı Recepali Karakoyunlu' nün yaptığı açıklamada: " Rahmetli Necmettin Erbakan Hocamızın tarafından 1998 yılında kurulan Anadolu aslanları olarak nitelendiriliyoruz. Bizlerde ASKON Olarak Rize şubemizi 38 kişilik Rizeli iş adamlarıyla 4 ay önce bir araya gelerek açmış durumdayız.


Amacımız Rizemizde yararlı ve faydalı olmaktır. Üyelerimizin 145'e yakın şirketleri bulunmaktadır. Bizim yaptığımız işlerin tamamı bu şehirde yapılmaktadır. Amacımız İlimizdeki tüm yatırım ve projelerin takibi ve destekçisi olduk,  ve de olmaya devam edeceğiz." Dedi..


Rizemize çok sesli ve entegre olmuş bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz diyen Karakoyunlu: "Kamu yararına işler yapamaya çalışacağız. Rize'de eksik ya da yalnıs giden her ne olursa olsun uyarıda ve önerilerde bulunacağız. Bu konuda Rize de mevcut STK kar çok zayıf   ve yetersiz kalmaktadır. Amacımız İlimizdeki diğer  STK'larla  2 ayda olsa bir araya gelip, istişare yoluyla Rizemiz için kafa yorup, her alanda katkı sağlamak olacaktır." Diye konuştu.


Bizim hiç bir siyasetle ve cemaatle her hangi bir bağlantımız ve ilişkimiz yoktur. Her siyasi partiye eşit seviyedeyiz.Diyen Karakoyunlu: " Bizim arkadaşlarımızın bir kısmı daha önceleri her bir partide görev yapmışlardır.Rize de müdahil olduğumuz bir çok konu var. Bunlardan biri Kentsel dönüşümsüz.    Öncelikle Belediye bilokları ve diğer yerler. Bu konuda Belediye başkanımızla görüşmeler yapıp düşüncelerimizi ifade ettik. Sayın başkanımıza yine de her alanda katkı sağlamaya hazırız. Sanayi esnafıyla alakalı bizim de taleplerimiz var. Bu çok önemli proje için oradaki esnafımızın da mağdur olmadan karşılıklı anlayış içerisinde en kısa zamanda çözüme kavusacagı inancındayız.


Çay konusunda ise; en kısa zaman içerisinde etkili ve yetkili kisilerle bir araya gelip, Çay kanununun çıkarılması gerekliliğine inanıyoruz. Çay kanunu çıkmadan çaydaki sıkıntıların çözümü mümkün değildir." Ded.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi