Rektör Şahin: Biz hizmet için buradayız

Karadeniz 26.12.2019 - 14:45, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1428+ kez okundu.
 

Rektör Şahin: Biz hizmet için buradayız

TOKAT'ın Erbaa ilçesi Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Bünyamin Şahin'i ziyaret etti. Rektör Şahin ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, "Biz hizmet için buradayız. Üniversitemizin büyümesi ve gelişmesi için elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız" dedi. Erbaa Kaymakamı Mustafa Temiz, Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl ve Erbaa TSO Başkanı Galip Coşkun Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Bünyamin Şahin'i ziyaret etti.   Ziyarette Erbaa ilçesinde bulunan fakülte ve yüksekokullarda yeni bölümler açılması için çalışmalar yapılmasından son derece memnun olduklarını belirten Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl Rektör Şahin’e teşekkür etti. Rektör Prof.Dr. Şahin,"Erbaa da bizim, Niksar, Turhal, Reşadiye de bizim. Biz hizmet için buradayız. Üniversitemizin büyümesi ve gelişmesi için elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız. Ben ziyaretlerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

TOKAT'ın Erbaa ilçesi Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Bünyamin Şahin'i ziyaret etti. Rektör Şahin ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, "Biz hizmet için buradayız. Üniversitemizin büyümesi ve gelişmesi için elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız" dedi. Erbaa Kaymakamı Mustafa Temiz, Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl ve Erbaa TSO Başkanı Galip Coşkun Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Bünyamin Şahin'i ziyaret etti.

 

Ziyarette Erbaa ilçesinde bulunan fakülte ve yüksekokullarda yeni bölümler açılması için çalışmalar yapılmasından son derece memnun olduklarını belirten Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl Rektör Şahin’e teşekkür etti. Rektör Prof.Dr. Şahin,"Erbaa da bizim, Niksar, Turhal, Reşadiye de bizim. Biz hizmet için buradayız. Üniversitemizin büyümesi ve gelişmesi için elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız. Ben ziyaretlerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi