Red Bull Neymar Jr’s Five elemeleri Trabzon’da başlıyor

Karadeniz 25.02.2020 - 14:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1533+ kez okundu.
 

Red Bull Neymar Jr’s Five elemeleri Trabzon’da başlıyor

Red Bull Neymar Jr's Five’ın, Türkiye elemeleri bu hafta sonu Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin iş birliği ile Trabzon’da gerçekleştirilecek eleme ile başlayacak. Dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Neymar Jr’ın ismiyle düzenlenen Red Bull Neymar Jr's Five etkinliği, kendine güvenenleri sokakta futbol oynamaya çağırıyor. Bu sene 5’inci yılını kutlayacak olan turnuvaya geçtiğimiz 4 yılda 75 ülkeden yüz binlerce kişi katıldı. Red Bull Neymar Jr's Five’ın, Türkiye elemeleri ise bu hafta sonu Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin iş birliği ile Trabzon’da gerçekleştirilecek eleme ile başlayacak. 29 Şubat-1 Mart tarihlerinde Trabzon’da bulunan Forum AVM otopark alanında yapılacak olan turnuvanın Türkiye finali ise 5 Nisan’da düzenlenecek. Kadın ya da erkek, 18-25 yaş aralığındaki herkes ‘Takımını topla, mahalleyi salla’ diyerek turnuvaya katılabilecek. Sokak futbolu heyecanını yeniden yaşamak isteyenler www.redbullneymarjrsfive.com adresinden kayıtlarını gerçekleştirebiliyorlar.   ELEMELER 15 ŞEHİRDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK   Sokak futbolunda hünerlerini sergilemek isteyenlerin mücadelesine sahne olacak Red Bull Neymar Jr’s Five’da Türkiye elemeleri 29 Şubat-1 Mart tarihlerinde İstanbul, İzmir, Adana ve Trabzon ile start alacak. Sonra sırasıyla Mersin, Kayseri, Kocaeli, Konya, Ankara, Bursa, Antalya, Eskişehir, Denizli, Gaziantep ve Samsun’a uğrayacak. 29 Mart’ta elemelerin son bulacağı Red Bull Neymar Jr’s Five’ta Türkiye finali ise 5 Nisan’da yapılacak.  Finallerden şampiyon olarak ayrılacak takım Brezilya’da düzenlenecek Dünya Finalleri’ne giderek, Türkiye’yi temsil edecek ve dünya şampiyonu Neymar Jr Enstitisü’ne karşı oynama fırsatını yakalayacak.   GOL YİYEN OYUNCUSUNU KAYBEDER   Dünya çapında büyük bir kitleye hitap eden Red Bull Neymar Jr’s Five’a 18 ile 25 yaş arasındaki her oyuncu katılabiliyor. Herhangi bir cinsiyet sınırlamasının olmadığı turnuvanın en önemli özelliği ise gol yiyen takımdan bir oyuncu çıkıyor olması. Beşer kişiden oluşan takımlardan birinin son oyuncusu çıktığında veya 10 dakikalık oyun süresi dolduğunda maç sona eriyor ve maçın kazananı ilan ediliyor. Dünya Finali’nde şampiyon olacak ekibin karşısına çıkacak olan Neymar Jr Enstitüsü, Neymar Jr’ın kurduğu, kar amacı gütmeyen bir dernek. Başarılı oyuncunun çocukluğunu geçirdiği Praia Grande'de bulunan Enstitü, 7-14 yaşları arasındaki 2 binden fazla çocuk ve aileleri için barınma, yemek ve futbol gibi hizmetler veriyor. 

Red Bull Neymar Jr's Five’ın, Türkiye elemeleri bu hafta sonu Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin iş birliği ile Trabzon’da gerçekleştirilecek eleme ile başlayacak. Dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Neymar Jr’ın ismiyle düzenlenen Red Bull Neymar Jr's Five etkinliği, kendine güvenenleri sokakta futbol oynamaya çağırıyor. Bu sene 5’inci yılını kutlayacak olan turnuvaya geçtiğimiz 4 yılda 75 ülkeden yüz binlerce kişi katıldı. Red Bull Neymar Jr's Five’ın, Türkiye elemeleri ise bu hafta sonu Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin iş birliği ile Trabzon’da gerçekleştirilecek eleme ile başlayacak. 29 Şubat-1 Mart tarihlerinde Trabzon’da bulunan Forum AVM otopark alanında yapılacak olan turnuvanın Türkiye finali ise 5 Nisan’da düzenlenecek. Kadın ya da erkek, 18-25 yaş aralığındaki herkes ‘Takımını topla, mahalleyi salla’ diyerek turnuvaya katılabilecek. Sokak futbolu heyecanını yeniden yaşamak isteyenler www.redbullneymarjrsfive.com adresinden kayıtlarını gerçekleştirebiliyorlar.

 

ELEMELER 15 ŞEHİRDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

 

Sokak futbolunda hünerlerini sergilemek isteyenlerin mücadelesine sahne olacak Red Bull Neymar Jr’s Five’da Türkiye elemeleri 29 Şubat-1 Mart tarihlerinde İstanbul, İzmir, Adana ve Trabzon ile start alacak. Sonra sırasıyla Mersin, Kayseri, Kocaeli, Konya, Ankara, Bursa, Antalya, Eskişehir, Denizli, Gaziantep ve Samsun’a uğrayacak. 29 Mart’ta elemelerin son bulacağı Red Bull Neymar Jr’s Five’ta Türkiye finali ise 5 Nisan’da yapılacak.  Finallerden şampiyon olarak ayrılacak takım Brezilya’da düzenlenecek Dünya Finalleri’ne giderek, Türkiye’yi temsil edecek ve dünya şampiyonu Neymar Jr Enstitisü’ne karşı oynama fırsatını yakalayacak.

 

GOL YİYEN OYUNCUSUNU KAYBEDER

 

Dünya çapında büyük bir kitleye hitap eden Red Bull Neymar Jr’s Five’a 18 ile 25 yaş arasındaki her oyuncu katılabiliyor. Herhangi bir cinsiyet sınırlamasının olmadığı turnuvanın en önemli özelliği ise gol yiyen takımdan bir oyuncu çıkıyor olması. Beşer kişiden oluşan takımlardan birinin son oyuncusu çıktığında veya 10 dakikalık oyun süresi dolduğunda maç sona eriyor ve maçın kazananı ilan ediliyor. Dünya Finali’nde şampiyon olacak ekibin karşısına çıkacak olan Neymar Jr Enstitüsü, Neymar Jr’ın kurduğu, kar amacı gütmeyen bir dernek. Başarılı oyuncunun çocukluğunu geçirdiği Praia Grande'de bulunan Enstitü, 7-14 yaşları arasındaki 2 binden fazla çocuk ve aileleri için barınma, yemek ve futbol gibi hizmetler veriyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi