Rahmi Metin'e Çok uzaklardan ziyaretçi

12.04.2019 - 13:34, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1797+ kez okundu.
 

Rahmi Metin'e Çok uzaklardan ziyaretçi

MARDİN ÇAYKUR RİZESPOR TARAFTAR DERNEĞİNDEN BAŞKAN RAHMİ METİNE ZİYARET   Mardin Kızıltepe Çaykur Rizespor Taraftar Derneği Başkanı Harun Çınar,Yönetim Kurulu üyeleri ve beraberindeki gençlerden oluşan halk oyunları ekibi Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.   Rizeli Gazeteci Muhammet Delal ile birlikte Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’i makamında ziyaret eden ekibi Başkan Metin makamında ağırlayarak bir süre sohbette bulundu. Karşılıklı açıklamaların yapıldığı Ziyarette Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin; Kendisine yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek sözlerine şöyle devam etti; Rizespor’umuza destek amaçlı Mardin’den gelen ve aslen Mardin’li olan taraftar grubuna bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Mardin ile Rize arasında gönül köprüsünü Ovit Tüneli ile oluşturduğumuzu düşünüyorum. Tünelin faaliyete geçmesiyle karşılıklı ulaşımın özellikle kış aylarında daha kolaylaşması bizleri memnun edicidir. Her iki ilin dostluğunun ileriki yıllarda daha da pekiştirilerek devam etmesini temenni ediyorum” dedi. Mardin Kızıltepe Çaykur Rizespor Taraftar Derneği Başkanı Harun Çınar, Kendilerine gösterilen ilgi ve misafirperverlikten ötürü memnun kaldıklarını dile getirerek, Belediye Başkanı Rahmi Metin’e yeni görevinde başarılar dileyerek kendilerini Mardin’e beklediklerini ifade etti. ZİYARET SONUNDA HALK OYUNLARI EKİBİNDEN GÖSTERİ Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’e gerçekleştirmiş oldukları ziyaret sonu Mardin’den gelen heyet arasında bulunan Halk Oyunları ekibi Rize Belediyesi hizmet binasında kısa bir gösteri düzenleyerek yörelerinin oyunlarını sergilediler. Halk oyunları ekibinin gösterileri Belediye Başkanı Rahmi Metin ve diğer izleyiciler tarafından alkış aldı.
MARDİN ÇAYKUR RİZESPOR TARAFTAR DERNEĞİNDEN BAŞKAN RAHMİ METİNE ZİYARET
 
Mardin Kızıltepe Çaykur Rizespor Taraftar Derneği Başkanı Harun Çınar,Yönetim Kurulu üyeleri ve beraberindeki gençlerden oluşan halk oyunları ekibi Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
 
Rizeli Gazeteci Muhammet Delal ile birlikte Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’i makamında ziyaret eden ekibi Başkan Metin makamında ağırlayarak bir süre sohbette bulundu.

Karşılıklı açıklamaların yapıldığı Ziyarette Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin; Kendisine yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek sözlerine şöyle devam etti; Rizespor’umuza destek amaçlı Mardin’den gelen ve aslen Mardin’li olan taraftar grubuna bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Mardin ile Rize arasında gönül köprüsünü Ovit Tüneli ile oluşturduğumuzu düşünüyorum. Tünelin faaliyete geçmesiyle karşılıklı ulaşımın özellikle kış aylarında daha kolaylaşması bizleri memnun edicidir. Her iki ilin dostluğunun ileriki yıllarda daha da pekiştirilerek devam etmesini temenni ediyorum” dedi.

Mardin Kızıltepe Çaykur Rizespor Taraftar Derneği Başkanı Harun Çınar, Kendilerine gösterilen ilgi ve misafirperverlikten ötürü memnun kaldıklarını dile getirerek, Belediye Başkanı Rahmi Metin’e yeni görevinde başarılar dileyerek kendilerini Mardin’e beklediklerini ifade etti.

ZİYARET SONUNDA HALK OYUNLARI EKİBİNDEN GÖSTERİ

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’e gerçekleştirmiş oldukları ziyaret sonu Mardin’den gelen heyet arasında bulunan Halk Oyunları ekibi Rize Belediyesi hizmet binasında kısa bir gösteri düzenleyerek yörelerinin oyunlarını sergilediler.

Halk oyunları ekibinin gösterileri Belediye Başkanı Rahmi Metin ve diğer izleyiciler tarafından alkış aldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi