Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu Rize’ye Geliyor

Sağlık 26.04.2019 - 17:56, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1663+ kez okundu.
 

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu Rize’ye Geliyor

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu Rize’ye Geliyor  Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, Vali Kemal Çeber’in davetiyle 30 Nisan Salı günü Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde düzenlenecek konferans için Rize’ye geliyor.   Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu bitkisel tedavileriyle dünya çapında tanınan, Türk kimya profesörüdür. Geliştirdiği doğal bitki içerikli alternatif tedavi kürleri ile dünyada bir ilke imza atmıştır. Bitkilerdeki Sağlık Mucizesi, Bitkisel Sağlık Rehberi, Tıbbi Bitkiler Rehberi, Bitkisel Kürler Rehberi ve Tıbbi Bitkiler ve Bitkisel Sağlık Rehberi kitaplarını yazmıştır.  Mart 2010 yılında Ankara'da dünyanın 3. büyük Tohum Gen Bankasının açılmasına ve yine aynı yıl Haziran/2010 da Türkiye'nin ilk Resmi Tıbbi Bitkiler Araştırma Laboratuvarının açılmasında etkin görev almıştır. Ayrıca Marmara Üniversitesi Biyomühendislik Anabilim dalında ve İstanbul Aydın Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü'nde Gıda Kimyası, Bitki Kimyası ve İleri Bitki Kimyası dersleri vermiş olup buluşları ile 100’ün üzerinde patent almıştır.  Vali Kemal Çeber Karabük Valiliği döneminde de benzer bir konferansta ağırlamış olduğu Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’nu Rize’de de ağırlayacak olmaktan duyduğu memnuniyeti diler getirerek;” Çok değerli bir bilim adamının ilimize gelerek, bilgilerini bizimle paylaşacak olması bizler için çok önemli ve gurur verici. Sayın Saraçoğlu’nu Rize’de ağırlayacak olmaktan dolayı çok mutluyuz.” dedi. 

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu Rize’ye Geliyor 


Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, Vali Kemal Çeber’in davetiyle 30 Nisan Salı günü Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde düzenlenecek konferans için Rize’ye geliyor.  


Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu bitkisel tedavileriyle dünya çapında tanınan, Türk kimya profesörüdür. Geliştirdiği doğal bitki içerikli alternatif tedavi kürleri ile dünyada bir ilke imza atmıştır. Bitkilerdeki Sağlık Mucizesi, Bitkisel Sağlık Rehberi, Tıbbi Bitkiler Rehberi, Bitkisel Kürler Rehberi ve Tıbbi Bitkiler ve Bitkisel Sağlık Rehberi kitaplarını yazmıştır. 


Mart 2010 yılında Ankara'da dünyanın 3. büyük Tohum Gen Bankasının açılmasına ve yine aynı yıl Haziran/2010 da Türkiye'nin ilk Resmi Tıbbi Bitkiler Araştırma Laboratuvarının açılmasında etkin görev almıştır. Ayrıca Marmara Üniversitesi Biyomühendislik Anabilim dalında ve İstanbul Aydın Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü'nde Gıda Kimyası, Bitki Kimyası ve İleri Bitki Kimyası dersleri vermiş olup buluşları ile 100’ün üzerinde patent almıştır. 


Vali Kemal Çeber Karabük Valiliği döneminde de benzer bir konferansta ağırlamış olduğu Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’nu Rize’de de ağırlayacak olmaktan duyduğu memnuniyeti diler getirerek;” Çok değerli bir bilim adamının ilimize gelerek, bilgilerini bizimle paylaşacak olması bizler için çok önemli ve gurur verici. Sayın Saraçoğlu’nu Rize’de ağırlayacak olmaktan dolayı çok mutluyuz.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi