Polis, köpek hırsızlarını kovaladı

Karadeniz 21.06.2019 - 18:12, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1791+ kez okundu.
 

Polis, köpek hırsızlarını kovaladı

BOLU'da, motosikletli polis ekipleri, pitbull cinsi köpek çaldığı iddia edilen 2 şüpheliyi kovaladı. Yaşanan kovalamaca sonucu şüpheliler, çalındığı söylenen 2 köpekten 1'ini bırakıp kaçarken, yaşananlar kameraya yansıdı. Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı motosikletli polis timi Karaçayır Mahallesi'nde devriye yaptığı sırada pitbull cinsi köpek gezdiren iki gençten şüphelendi. Polis ekipleri gençlerin yanına gidince, gençler ellerindeki köpeklerle birlikte kaçmaya başladı. Polis ekipleri de motosikletle, kaçan gençlerin peşine düştü.   Kovalamaca Karaçayır Parkı’na kadar sürdü. Yaklaşık 10 dakikalık kovalamacanın sonunda şüpheli şahıslardan biri köpeği bir işyerinin önüne bırakıp kaçtı. İşyerinde çalışan bir genç de köpeği kaçmaması için tuttu. Şüpheliler diğer köpekle gözden kayboldu. Bırakılan köpek bir kamyonete bağlanarak durum Milli Parklar Bolu Şube Müdürlüğü'ne haber verildi. Gelen ekipler, yasaklı ırktan olduğu öğrenilen köpeği barınağa götürdü. Çalındığı iddia edilen köpeklerin sahibinin ve çalan kişilerin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

BOLU'da, motosikletli polis ekipleri, pitbull cinsi köpek çaldığı iddia edilen 2 şüpheliyi kovaladı. Yaşanan kovalamaca sonucu şüpheliler, çalındığı söylenen 2 köpekten 1'ini bırakıp kaçarken, yaşananlar kameraya yansıdı. Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı motosikletli polis timi Karaçayır Mahallesi'nde devriye yaptığı sırada pitbull cinsi köpek gezdiren iki gençten şüphelendi. Polis ekipleri gençlerin yanına gidince, gençler ellerindeki köpeklerle birlikte kaçmaya başladı. Polis ekipleri de motosikletle, kaçan gençlerin peşine düştü.

 

Kovalamaca Karaçayır Parkı’na kadar sürdü. Yaklaşık 10 dakikalık kovalamacanın sonunda şüpheli şahıslardan biri köpeği bir işyerinin önüne bırakıp kaçtı. İşyerinde çalışan bir genç de köpeği kaçmaması için tuttu. Şüpheliler diğer köpekle gözden kayboldu. Bırakılan köpek bir kamyonete bağlanarak durum Milli Parklar Bolu Şube Müdürlüğü'ne haber verildi. Gelen ekipler, yasaklı ırktan olduğu öğrenilen köpeği barınağa götürdü. Çalındığı iddia edilen köpeklerin sahibinin ve çalan kişilerin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi