Polis konteynerine çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

Karadeniz 29.05.2020 - 02:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2333+ kez okundu.
 

Polis konteynerine çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

ZONGULDAK'ın Ereğli ilçesinde, kavşakta otomobil ile çarpıştıktan sonra yol kenarında bulunan polis koteynerine çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı.   Kaza, saat 23.00 sıralarında Ören kavşağında meydana geldi. Sinan Çoban (28) yönetimindeki 67 LH 344 plakalı otomobil, Recep Aydın (31) idaresindeki 28 BB 907 plakalı otomobil ile çarpıştı. Sinan Çoban'ın kullandığı otomobil, çarpmanın etkisiyle ilçeler arası geçiş kısıtlaması için polislerin kullandığı, 27 Mayıs'ta boşaltılan konteynere çarptı. Yaralanan Sinan Çoban, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

ZONGULDAK'ın Ereğli ilçesinde, kavşakta otomobil ile çarpıştıktan sonra yol kenarında bulunan polis koteynerine çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı.

 

Kaza, saat 23.00 sıralarında Ören kavşağında meydana geldi. Sinan Çoban (28) yönetimindeki 67 LH 344 plakalı otomobil, Recep Aydın (31) idaresindeki 28 BB 907 plakalı otomobil ile çarpıştı. Sinan Çoban'ın kullandığı otomobil, çarpmanın etkisiyle ilçeler arası geçiş kısıtlaması için polislerin kullandığı, 27 Mayıs'ta boşaltılan konteynere çarptı. Yaralanan Sinan Çoban, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi