PES YANİİ. YASAĞA RAĞMEN YOL KENARINDA FUHUŞ PAZARLIĞI

Türkiye 11.04.2020 - 12:47, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1718+ kez okundu.
 

PES YANİİ. YASAĞA RAĞMEN YOL KENARINDA FUHUŞ PAZARLIĞI

Yasağa rağmen caddede fuhuş pazarlığı   Antalya'da sokağa çıkma yasağına rağmen cadde üzerinde bekleyen bir kadın, duran araç sürücüleriyle fuhuş pazarlığı yaptı. Kadın, araçlardan birine binerek bölgeden ayrıldı. İçişleri Bakanlığı’nın talimatıyla gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 30’u büyükşehir 31 kentte 48 saat süreyle sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Yasak kapsamında olan şehirlerden Antalya’da saat 00.00’dan sonra dışarıda bulunan vatandaşlar, polis ekipleri tarafından uyarılarak evlerine gönderildi. YOL KENARINDA FUHUŞ PAZARLIĞI Saat 01.00 sıralarında ise Muratpaşa ilçesi Yener Ulusoy Bulvarı üzerindeki yaya geçidinin altında bir kadının fuhuş pazarlığı için beklediği görüldü. Sokağa çıkma yasağına rağmen bekleyen genç kadının yanında duran bazı araç sürücüleri, pazarlık yaptı. Kadın, araçlardan birine binerek bölgeden ayrıldı.

Yasağa rağmen caddede fuhuş pazarlığı
 

Antalya'da sokağa çıkma yasağına rağmen cadde üzerinde bekleyen bir kadın, duran araç sürücüleriyle fuhuş pazarlığı yaptı. Kadın, araçlardan birine binerek bölgeden ayrıldı.


İçişleri Bakanlığı’nın talimatıyla gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 30’u büyükşehir 31 kentte 48 saat süreyle sokağa çıkma yasağı ilan edildi.


Yasak kapsamında olan şehirlerden Antalya’da saat 00.00’dan sonra dışarıda bulunan vatandaşlar, polis ekipleri tarafından uyarılarak evlerine gönderildi.


YOL KENARINDA FUHUŞ PAZARLIĞI


Saat 01.00 sıralarında ise Muratpaşa ilçesi Yener Ulusoy Bulvarı üzerindeki yaya geçidinin altında bir kadının fuhuş pazarlığı için beklediği görüldü.


Sokağa çıkma yasağına rağmen bekleyen genç kadının yanında duran bazı araç sürücüleri, pazarlık yaptı. Kadın, araçlardan birine binerek bölgeden ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi