Peker Çaykur çay evinde Gençlerle buluştu

Siyaset 10.05.2019 - 12:02, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2489+ kez okundu.
 

Peker Çaykur çay evinde Gençlerle buluştu

Peker, iftarda gençlerle buluştu:   "Gençlerin sağcısı da, solcusu da tüm oyunların farkında"   Ataşehir'de davet edildiği iftar programına katılan Sedat Peker, gençlere önemli mesajlar verdi.    Çaykur çay evinde işadamı Erkan Saymazlar tarafından ağırlanan Peker, yüzlerce genç ile bir araya geldi.     İftar sonrası gençlerle yaptığı sohbetten duyduğu memnuniyeti ifade eden Peker, "Sözde bazı gazetecilerin, iş adamlarının, spor adamlarının ve de sözde bazı sanatçıların son günlerde yaptıkları algı çalışmaları yüzünden kısmen bozulan moralim bir anda yerine geldi. Bu ülkenin gençlerinin sağcısı da, solcusu da kurgulanan tüm oyunların şükürler olsun ki farkında..." dedi.
Peker, iftarda gençlerle buluştu:
 
"Gençlerin sağcısı da, solcusu da tüm oyunların farkında"
 
Ataşehir'de davet edildiği iftar programına katılan Sedat Peker, gençlere önemli mesajlar verdi. 
 
Çaykur çay evinde işadamı Erkan Saymazlar tarafından ağırlanan Peker, yüzlerce genç ile bir araya geldi.  
 
İftar sonrası gençlerle yaptığı sohbetten duyduğu memnuniyeti ifade eden Peker, "Sözde bazı gazetecilerin, iş adamlarının, spor adamlarının ve de sözde bazı sanatçıların son günlerde yaptıkları algı çalışmaları yüzünden kısmen bozulan moralim bir anda yerine geldi. Bu ülkenin gençlerinin sağcısı da, solcusu da kurgulanan tüm oyunların şükürler olsun ki farkında..." dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi