Patronun öldüğünü anons ettirdiler PATRONUNUN ELİNİ ÖPÜP, ÖZÜR DİLEDİ

Karadeniz 16.11.2019 - 15:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2582+ kez okundu.
 

Patronun öldüğünü anons ettirdiler PATRONUNUN ELİNİ ÖPÜP, ÖZÜR DİLEDİ

PATRONUNUN ELİNİ ÖPÜP, ÖZÜR DİLEDİ   Bolu'nun Mengen ilçesinde, arkadaşı ile girdiği iddia nedeniyle patronu Ercan Kurt’un öldüğünü belediye hoparlöründen anons ettiren garson Serdar Uğur, olayın anlaşılmasının ardından Kurt'tan özür diledi. Uğur, elini öptüğü Kurt'a, "Özür dilerim. Seni çok sevdiğim için böyle bir şaka yaptım. Böyle olacağını bilmiyordum. Bir iddia üzerine yaptık.  Mezarcılar mezar kazmış, onların da parasını vereceğim. Artık bundan sonra gerçekten ölsen yine de ilanını vermem. Selanı okutmam." dedi. Ercan Kurt da, Serdar Uğur ve Adnan Sever'in özrünü kabul edip, bir daha böyle şaka yapmamaları konusunda uyarıda bulundu. Eski dost olan taraflar daha sonra barıştı. 

PATRONUNUN ELİNİ ÖPÜP, ÖZÜR DİLEDİ

 

Bolu'nun Mengen ilçesinde, arkadaşı ile girdiği iddia nedeniyle patronu Ercan Kurt’un öldüğünü belediye hoparlöründen anons ettiren garson Serdar Uğur, olayın anlaşılmasının ardından Kurt'tan özür diledi. Uğur, elini öptüğü Kurt'a, "Özür dilerim. Seni çok sevdiğim için böyle bir şaka yaptım. Böyle olacağını bilmiyordum. Bir iddia üzerine yaptık.  Mezarcılar mezar kazmış, onların da parasını vereceğim. Artık bundan sonra gerçekten ölsen yine de ilanını vermem. Selanı okutmam." dedi. Ercan Kurt da, Serdar Uğur ve Adnan Sever'in özrünü kabul edip, bir daha böyle şaka yapmamaları konusunda uyarıda bulundu. Eski dost olan taraflar daha sonra barıştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi