Öz Gıda İş'e Yeni başkan atandı.

Sendika 29.04.2019 - 22:08, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2004+ kez okundu.
 

Öz Gıda İş'e Yeni başkan atandı.

20 Nisan’ da Ankara’ da gerçekleştirilen Öz Gıda İş sendikası Genel merkez Kongresinde sendikansın Rize-Artvin Bölge Başkanı Sultan Murat Karadağ’ ın genel merkez yönetimine seçilmesinden sonra Hasan Fehmi Bursalı Doğu Karadeniz şube Başkanı oldu.   Öz Gıda İş doğu Karadeniz Şube Başkanı Sultan Murat Karadağ Genel merkez yönetiminde eğitimden sorumlu genel başkan Yardımcısı olunca Karadağ’ın başkan yardımcısı olarak görev yapan Hasan Fehmi Bursalı sendika Genel merkezi tarafından şube başkanlığına atandı.   Öz Gıda İş sendikası Doğu Karadeniz Şube Başkanlığına atanan Hasan Fehmi Bursalı, kendisinin makam sevdası olmadığını ifade ederek, “ makam, mevki sevdam yok. Genel merkez yönetimine atanan Sultan Murat Karadağ’ ın başkan yardımcısıydım. Genel merkez beni şuba başkanlığına atadı. Şimdi ki derdim işçi arkadaşlarımın sorunlarını çözmektir.  Doğu Karadeniz şubemizin genel merkez üye sayısının üçte biri kadar üyesi vardır. O nedenle büyük bir sorumluluk üzerime aşldım. Bu sorumluluğun altından kalkacağıma inanıyorum” dedi. İlyas GÜR

20 Nisan’ da Ankara’ da gerçekleştirilen Öz Gıda İş sendikası Genel merkez Kongresinde sendikansın Rize-Artvin Bölge Başkanı Sultan Murat Karadağ’ ın genel merkez yönetimine seçilmesinden sonra Hasan Fehmi Bursalı Doğu Karadeniz şube Başkanı oldu.

 

Öz Gıda İş doğu Karadeniz Şube Başkanı Sultan Murat Karadağ Genel merkez yönetiminde eğitimden sorumlu genel başkan Yardımcısı olunca Karadağ’ın başkan yardımcısı olarak görev yapan Hasan Fehmi Bursalı sendika Genel merkezi tarafından şube başkanlığına atandı.

 

Öz Gıda İş sendikası Doğu Karadeniz Şube Başkanlığına atanan Hasan Fehmi Bursalı, kendisinin makam sevdası olmadığını ifade ederek, “ makam, mevki sevdam yok. Genel merkez yönetimine atanan Sultan Murat Karadağ’ ın başkan yardımcısıydım. Genel merkez beni şuba başkanlığına atadı. Şimdi ki derdim işçi arkadaşlarımın sorunlarını çözmektir.  Doğu Karadeniz şubemizin genel merkez üye sayısının üçte biri kadar üyesi vardır. O nedenle büyük bir sorumluluk üzerime aşldım. Bu sorumluluğun altından kalkacağıma inanıyorum” dedi.


İlyas GÜR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi