Otomobil evin bahçesinde ters dönüp asılı kaldı: 2 yaralı

Karadeniz 13.06.2020 - 18:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2286+ kez okundu.
 

Otomobil evin bahçesinde ters dönüp asılı kaldı: 2 yaralı

ZONGULDAK'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde kontrolden çıkan otomobil, bir evin bahçesine uçarak duvarda ters dönüp, asılı kaldı. Kazada sürücü ile eşi yaralandı.   Kaza, öğle saatlerinde ilçeye bağlı Filyos belde merkezinde meydana geldi. Tezcan D.'nin kullandığı 67 NZ 594 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu bir evin bahçesine uçtu. Devrilip ters dönen ve bahçe duvarında asılı kalan otomobilin sürücüsü Tezcan D. ve eşi Fatma D. yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan 2 yaralı ardından Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. 

ZONGULDAK'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde kontrolden çıkan otomobil, bir evin bahçesine uçarak duvarda ters dönüp, asılı kaldı. Kazada sürücü ile eşi yaralandı.

 

Kaza, öğle saatlerinde ilçeye bağlı Filyos belde merkezinde meydana geldi. Tezcan D.'nin kullandığı 67 NZ 594 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu bir evin bahçesine uçtu. Devrilip ters dönen ve bahçe duvarında asılı kalan otomobilin sürücüsü Tezcan D. ve eşi Fatma D. yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan 2 yaralı ardından Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi