Oto yıkamacıya giren yılanı itfaiyeciler yakaladı

Karadeniz 30.05.2019 - 15:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1789+ kez okundu.
 

Oto yıkamacıya giren yılanı itfaiyeciler yakaladı

BARTIN'da, oto yıkamacıya giren 1,5 metre uzunluğundaki yılan, itfaiye ekibince yakalanarak, doğaya salındı.  Kavallar Mahallesi'ndeki oto yıkama dükkanına giren yılanı görenler, itfaiyeye haber verdi. İhbarla gelen Bartın Belediyesi itfaiye ekibi,   yıkama makinelerinin arkasına giren yılanı özel aparatla yakalayarak, torbaya koydu. 1,5 metre uzunluğundaki yılan, daha sonra doğaya salındı. 

BARTIN'da, oto yıkamacıya giren 1,5 metre uzunluğundaki yılan, itfaiye ekibince yakalanarak, doğaya salındı.  Kavallar Mahallesi'ndeki oto yıkama dükkanına giren yılanı görenler, itfaiyeye haber verdi. İhbarla gelen Bartın Belediyesi itfaiye ekibi,

 

yıkama makinelerinin arkasına giren yılanı özel aparatla yakalayarak, torbaya koydu. 1,5 metre uzunluğundaki yılan, daha sonra doğaya salındı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi