Osman Özköylü: Güzel günlerin çok yakın olduğunu düşünüyorum

Spor 02.10.2019 - 20:40, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1795+ kez okundu.
 

Osman Özköylü: Güzel günlerin çok yakın olduğunu düşünüyorum

Boluspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, "Ben güzel günlerin çok yakın olduğunu düşünüyorum. Alacağımız bir galibiyet bizi moral ve motivasyon olarak, şevk olarak çok yukarılara çıkaracak" dedi. Boluspor, cumartesi günü oynayacağı Balıkesirspor maçının hazırlıklarını akşam antrenmanıyla sürdürdü.   Teknik direktör Osman Özköylü yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma koşusunun ardından taktik antrenmanı yaptı. Antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Özköylü, "Beklentimizin uzağında hem fiziksel olarak hem taktiksel olarak beklentimizin uzağında bir takımla karşılaştık. Ama isteklerimizi yapabilecek çok önemli potansiyele sahip oyuncularla çalışıyoruz. Her geçen gün gelişen bir takımız. Üzerine koymaya devam eden bir takımız. En azından oyuncularımız çok istekli ve çok aç. Bulundukları yer itibarıyla çok üzülüyorlar. Ben güzel günlerin çok yakın olduğunu düşünüyorum. Alacağımız bir galibiyet bizi moral ve motivasyon olarak, şevk olarak çok yukarılara çıkaracak” diye konuştu. 

Boluspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, "Ben güzel günlerin çok yakın olduğunu düşünüyorum. Alacağımız bir galibiyet bizi moral ve motivasyon olarak, şevk olarak çok yukarılara çıkaracak" dedi. Boluspor, cumartesi günü oynayacağı Balıkesirspor maçının hazırlıklarını akşam antrenmanıyla sürdürdü.

 

Teknik direktör Osman Özköylü yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma koşusunun ardından taktik antrenmanı yaptı. Antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Özköylü, "Beklentimizin uzağında hem fiziksel olarak hem taktiksel olarak beklentimizin uzağında bir takımla karşılaştık. Ama isteklerimizi yapabilecek çok önemli potansiyele sahip oyuncularla çalışıyoruz. Her geçen gün gelişen bir takımız. Üzerine koymaya devam eden bir takımız. En azından oyuncularımız çok istekli ve çok aç. Bulundukları yer itibarıyla çok üzülüyorlar. Ben güzel günlerin çok yakın olduğunu düşünüyorum. Alacağımız bir galibiyet bizi moral ve motivasyon olarak, şevk olarak çok yukarılara çıkaracak” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi