Organlarıyla 3 kişiye can olacak

Karadeniz 08.04.2020 - 11:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2499+ kez okundu.
 

Organlarıyla 3 kişiye can olacak

AMASYA’da, tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşen Cemafer Bülbül’ün (74) organları, 3 kişiye umut oldu.   Amasya'da, beyin kanaması teşhisi ile Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Cemafer Bülbül’ün beyin ölümü gerçekleşti. Ailesi, kadının organlarını bağışlama kararı aldı. Bülbül'ün karaciğeri Samsun’a, böbrekleri ise Ankara’daki hastalara gönderildi.  Amasya Üniversitesi, Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Seyhan Yılmaz, beyin ölümü gerçekleşen hastanın organlarını şifa bekleyen hastalara ilettiklerini belirterek "Covid-19 salgını sürecinde hastalarımızın öncelikli ve özellikli tıbbi ihtiyaçlarını, tıbbi bakımlarını yapmaya şehrimizin 3'üncü basamak hastanesi olarak devam etmekteyiz. Bütün sağlık çalışanlarımız var güçleriyle her an kesintisiz olarak sağlık hizmetlerimizi sunmaya devam etmekteler. Hastamızın karaciğer ve böbreklerini nakil adayı olan hastalara transfer etmek için ameliyatımız gerçekleştirildi" dedi. 

AMASYA’da, tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşen Cemafer Bülbül’ün (74) organları, 3 kişiye umut oldu.

 

Amasya'da, beyin kanaması teşhisi ile Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Cemafer Bülbül’ün beyin ölümü gerçekleşti. Ailesi, kadının organlarını bağışlama kararı aldı. Bülbül'ün karaciğeri Samsun’a, böbrekleri ise Ankara’daki hastalara gönderildi.  Amasya Üniversitesi, Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Seyhan Yılmaz, beyin ölümü gerçekleşen hastanın organlarını şifa bekleyen hastalara ilettiklerini belirterek "Covid-19 salgını sürecinde hastalarımızın öncelikli ve özellikli tıbbi ihtiyaçlarını, tıbbi bakımlarını yapmaya şehrimizin 3'üncü basamak hastanesi olarak devam etmekteyiz. Bütün sağlık çalışanlarımız var güçleriyle her an kesintisiz olarak sağlık hizmetlerimizi sunmaya devam etmekteler. Hastamızın karaciğer ve böbreklerini nakil adayı olan hastalara transfer etmek için ameliyatımız gerçekleştirildi" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi