Ordu'da mahsur kalan fındık işçileri kurtarıldı

Karadeniz 05.08.2019 - 10:11, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2073+ kez okundu.
 

Ordu'da mahsur kalan fındık işçileri kurtarıldı

ORDU'da dün gece etkili olan sağanakta, mahsur kalan 5 çocuk ile 12 fındık işçisi AFAD ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Kentte dün etkili olan sağanak, gece boyunca devam etti. Perşembe ilçesine bağlı Soğukpınar Mahallesi Dere Camii mevkinde 12 mevsimlik fındık işçisi, 5 çocukla birlikte bulundukları bölgede mahsur kaldı. İhaber üzerine harekete geçen AFAD, itfaiye ve jandarma ekiplerince mahsur kalan işçiler bulundukları yerlerden tahliye edildi.   Bu arada Ordu Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada; sağanakla birlikte kentte bazı ilçelerde ev ve iş yerlerinde su baskınları meydana geldiği, çatı hasarlarının oluştuğu belirtildi. Bazı ilçelerde metrekareye 66,8 kilogramı bulan kuvvetli sağanak yağışların oluştuğu, Perşembe ilçesinde mahsur kalan 17 kişinin de kurtarıldığı bildirildi.   

ORDU'da dün gece etkili olan sağanakta, mahsur kalan 5 çocuk ile 12 fındık işçisi AFAD ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Kentte dün etkili olan sağanak, gece boyunca devam etti. Perşembe ilçesine bağlı Soğukpınar Mahallesi Dere Camii mevkinde 12 mevsimlik fındık işçisi, 5 çocukla birlikte bulundukları bölgede mahsur kaldı. İhaber üzerine harekete geçen AFAD, itfaiye ve jandarma ekiplerince mahsur kalan işçiler bulundukları yerlerden tahliye edildi.

 

Bu arada Ordu Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada; sağanakla birlikte kentte bazı ilçelerde ev ve iş yerlerinde su baskınları meydana geldiği, çatı hasarlarının oluştuğu belirtildi. Bazı ilçelerde metrekareye 66,8 kilogramı bulan kuvvetli sağanak yağışların oluştuğu, Perşembe ilçesinde mahsur kalan 17 kişinin de kurtarıldığı bildirildi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi