Ordu'da LGS heyecanı

Karadeniz 01.06.2019 - 11:58, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1969+ kez okundu.
 

Ordu'da LGS heyecanı

ORDU'da Liselere Geçiş Sınavı'na (LGS) giren öğrenciler ve velileri heyecan yaşadı.  Ordu'da, LGS sınavına girecek öğrenciler sabahın erken saatlerinden itibaren okullara giderek yerlerini aldı.   Öğrenciler sınavda ter dökerken, velileri de dışarıda büyük heyecan yaşadı. İki oturum halindeki sınavın ara bölümünde okul bahçesine çıkan öğrenciler, aileleriyle buluştu. Okulun dışında bekleyen aileler, çocuklarıyla görüşebilmek için kapının önünde birbiriyle yarıştı.  

ORDU'da Liselere Geçiş Sınavı'na (LGS) giren öğrenciler ve velileri heyecan yaşadı.  Ordu'da, LGS sınavına girecek öğrenciler sabahın erken saatlerinden itibaren okullara giderek yerlerini aldı.

 

Öğrenciler sınavda ter dökerken, velileri de dışarıda büyük heyecan yaşadı. İki oturum halindeki sınavın ara bölümünde okul bahçesine çıkan öğrenciler, aileleriyle buluştu. Okulun dışında bekleyen aileler, çocuklarıyla görüşebilmek için kapının önünde birbiriyle yarıştı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi