Omurilik felçlileri yararına sergi

Karadeniz 12.05.2019 - 00:13, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2933+ kez okundu.
 

Omurilik felçlileri yararına sergi

ZONGULDAK’ta, amatör sanatçı Mehtap Semiz’in ağaç ve deniz ürünlerinden yaptığı eserler, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) yararına sergilendi. Alışveriş merkezinde ki serginin açılışına, Vali Yardımcısı Hüseyin Ergi, Zonguldak Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, TOFD Zonguldak İl Temsilcisi Cem Cemal Ünal ve davetliler katıldı.   Sergide, amatör sanatçı Mehtap Semiz’in evinde atölyeye çevirdiği odasında ağaç ve deniz ürünlerinden yaptığı süs ve ev eşyaları sergilendi. Engellilere destek olmak ve farkındalık oluşturmak için açılan sergiden elde edilecek gelirin TOFD’a bağışlanacağı açıklandı. Mehtap Semiz, her zaman yapmak istediği yardım hayalini gerçekleştirmek için evini atölyeye çevirerek çalışmalar yaptığını söyledi. Ağaç ve deniz ürünlerinden oluşan 30’u aşkın eseri sergide satışa sunduklarını ifade eden Semiz, “Amacım farkındalık yaratmak. Bir nebze olsun onların çorbasında tuzum olsun istedim, destek olmak istedim. Organizasyon çok güzel oldu. 2 günlük süreç içerisinde evinden çıkamayan, akülü sandalyeye ihtiyacı olan tüm vatandaşlarımıza bir nebzede olsun yardımcı olmak için küçük bir organizasyon ayarladık. İnşallah başarılı olur.” dedi.   

ZONGULDAK’ta, amatör sanatçı Mehtap Semiz’in ağaç ve deniz ürünlerinden yaptığı eserler, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) yararına sergilendi. Alışveriş merkezinde ki serginin açılışına, Vali Yardımcısı Hüseyin Ergi, Zonguldak Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, TOFD Zonguldak İl Temsilcisi Cem Cemal Ünal ve davetliler katıldı.

 

Sergide, amatör sanatçı Mehtap Semiz’in evinde atölyeye çevirdiği odasında ağaç ve deniz ürünlerinden yaptığı süs ve ev eşyaları sergilendi. Engellilere destek olmak ve farkındalık oluşturmak için açılan sergiden elde edilecek gelirin TOFD’a bağışlanacağı açıklandı. Mehtap Semiz, her zaman yapmak istediği yardım hayalini gerçekleştirmek için evini atölyeye çevirerek çalışmalar yaptığını söyledi. Ağaç ve deniz ürünlerinden oluşan 30’u aşkın eseri sergide satışa sunduklarını ifade eden Semiz, “Amacım farkındalık yaratmak. Bir nebze olsun onların çorbasında tuzum olsun istedim, destek olmak istedim. Organizasyon çok güzel oldu. 2 günlük süreç içerisinde evinden çıkamayan, akülü sandalyeye ihtiyacı olan tüm vatandaşlarımıza bir nebzede olsun yardımcı olmak için küçük bir organizasyon ayarladık. İnşallah başarılı olur.” dedi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi