Öğrencilerin 100'üncü yıl koreografisi ilgi gördü

Karadeniz 18.05.2019 - 19:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2211+ kez okundu.
 

Öğrencilerin 100'üncü yıl koreografisi ilgi gördü

 ZONGULDAK'ın Ereğli ilçesindeki Ereğli İlkokulu öğretmen ve öğrencilerinin 19 Mayıs gününe özel hazırladıkları koreografi, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Video yüzlerce kez paylaşıldı. Ereğli İlkokulu öğretmen ve öğrencileri, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurtuluş mücadelesini başlatmak için 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışının 100'üncü yılını, hazırladıkları özel koreografiyle andı.   Atatürk’ün ve Türk bayraklarıyla başlayan koreografide öğrencilerin giydikleri kıyafetle ‘100. Yıl’ yazmaları havadan drone ile görüntülendi.  Ereğli Belediyesi’nin de desteğiyle hazırlanan video, sosyal medyadan paylaşıldı. Kısa sürede yayılan video yüzlerce kez paylaşıldı. 

 ZONGULDAK'ın Ereğli ilçesindeki Ereğli İlkokulu öğretmen ve öğrencilerinin 19 Mayıs gününe özel hazırladıkları koreografi, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Video yüzlerce kez paylaşıldı. Ereğli İlkokulu öğretmen ve öğrencileri, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurtuluş mücadelesini başlatmak için 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışının 100'üncü yılını, hazırladıkları özel koreografiyle andı.

 

Atatürk’ün ve Türk bayraklarıyla başlayan koreografide öğrencilerin giydikleri kıyafetle ‘100. Yıl’ yazmaları havadan drone ile görüntülendi.  Ereğli Belediyesi’nin de desteğiyle hazırlanan video, sosyal medyadan paylaşıldı. Kısa sürede yayılan video yüzlerce kez paylaşıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi