SABANCI RİZELİ İŞ İNSANI İÇİN BAKIN NELER SÖYLEMİŞ. VİDEO

Rize 24.01.2020 - 14:25, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2051+ kez okundu.
 

SABANCI RİZELİ İŞ İNSANI İÇİN BAKIN NELER SÖYLEMİŞ. VİDEO

RİZE doğumlu 1979’dan bugüne değin kurucu başkentimiz SİVAS’ta yaşayan bir işadamı olarak,  RİZE ile kurucu başkentimiz SİVAS’ın evlatlarının kardeşliğine hizmet eden Rizeli hemşehrimiz Ekrem Ekşi Sivasta Rize'nin gururu olmaya devam ediyor.         RİZE doğumlu, SİVAS’lı bir işadamı olarak, 40 yıldır  kurucu başkentimiz Sivas’a,yhaptığı hizmetlerle sıradışı bir çalışmaya imza atan Ekşi  Başta rahmetli Sakıp SABANCI olmak üzere, 4 Eylül 1919 Sivas Kongresinin 100. Yıl dönümünde şahsına tevdi edilen Onur Plaketi ile ödüllendirilirken Sıvasspora en zor zamanlarında sahip çıktı. Çeşitli TV kanallarındaki canlı yayınlara çıkan Ekşi   Rize’nin bir evladı olarak  Sivas Rize dostluğunada önemi katkılarda bulunurken Karadeniz insanının zor şartlarda neler yapabileceğinin en güzel örneklerini verdi. Doğduğu şehir İkizdere'yi ve Ovit'i hiç bir zaman unutmayan EKŞİ Sivasta Rize'nin olduğun gibi Karadeniz'in de yüzakı oldu.                           

RİZE doğumlu 1979’dan bugüne değin kurucu başkentimiz SİVAS’ta yaşayan bir işadamı olarak,  RİZE ile kurucu başkentimiz SİVAS’ın evlatlarının kardeşliğine hizmet eden Rizeli hemşehrimiz Ekrem Ekşi Sivasta Rize'nin gururu olmaya devam ediyor.

       
RİZE doğumlu, SİVAS’lı bir işadamı olarak, 40 yıldır  kurucu başkentimiz Sivas’a,yhaptığı hizmetlerle sıradışı bir çalışmaya imza atan Ekşi  Başta rahmetli Sakıp SABANCI olmak üzere, 4 Eylül 1919 Sivas Kongresinin 100. Yıl dönümünde şahsına tevdi edilen Onur Plaketi ile ödüllendirilirken Sıvasspora en zor zamanlarında sahip çıktı.


Çeşitli TV kanallarındaki canlı yayınlara çıkan Ekşi   Rize’nin bir evladı olarak  Sivas Rize dostluğunada önemi katkılarda bulunurken Karadeniz insanının zor şartlarda neler yapabileceğinin en güzel örneklerini verdi. Doğduğu şehir İkizdere'yi ve Ovit'i hiç bir zaman unutmayan EKŞİ Sivasta Rize'nin olduğun gibi Karadeniz'in de yüzakı oldu.                         

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi