O BİR DUAYEN. HER ŞEY RİZE'DEKİ ÇOCUKLARIMIZ İÇİN .

Spor 20.02.2020 - 12:02, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1787+ kez okundu.
 

O BİR DUAYEN. HER ŞEY RİZE'DEKİ ÇOCUKLARIMIZ İÇİN .

38 yıldır Rize'de Futbolculuk Hakemlik idarecilik hizmetlerinde bulunan, futbol branşının  her kademesinde görev yapan  duayen bir isim   Derepazari  Gençlik ve Spor İlçe Müdürü  Rahmi ARSLAN    38 yıl önce Rize Gençlik Spor İl Müdürlüğünde ise başlayan Müftüspor'da futbol oynarken Rahmetli Osman TURAN dan feyz alarak futbol hakemi olmaya karar verdikten sonra yıllarca Rize amatör Futbol'una hakem olarak hizmet verdi.   Rahmi hoca sırasıyla futbol gozlemciligi TFHGD Rize Şube yöneticiliği,  İl hakem komitesinde idareci olarak da hizmet etmiş  bir  spor adamı.   Amator ruhla halen Rize'nin  Derepazari ilcesinde Gençlik ve Spor  Mudurlüğü görevini yürüten Aslan, gençlerimizin spor yapmalarını,  ailelerin çocuklarını spora teşvik etmelerini isterken Devletimizin de çocuklarımız için   ilimizde her türlü  spor tesisleri için gereklei  yatırımları yaptğını  belirtti.   Çocuklarımızın  mutlaka futbol oynaması gerekmediğini, ilimizde modern kapalı spor tesislerinin olduğunu çocukların salon sporlarına da  teşvik edilebileceğini belirten ASLAN,  ailelerimizin sağlıklı bir nesil yetistirebilmeleri  için çocuklarını spora yönlendirmelerini istedi.   Bu yaşta halen spora devam ettiğini ifade eden ASLAN  Emekli olduktan sonra, yine sporun içinde olacağını  hiç bir şey yapmasamda  iyi bir spor izleyici olarak  Rize  halkının  statlara ve salonlara gelmeleri, statlarımızın ve salonlarımızın cıvıl cıvıl olması için gayret göstereceğini belirterek ;   "Her Şey Rize'deki Çocuklar  için"  dedi.  

38 yıldır Rize'de Futbolculuk Hakemlik idarecilik hizmetlerinde bulunan, futbol branşının  her kademesinde görev yapan  duayen bir isim

 

Derepazari  Gençlik ve Spor İlçe Müdürü  Rahmi ARSLAN   

38 yıl önce Rize Gençlik Spor İl Müdürlüğünde ise başlayan Müftüspor'da futbol oynarken Rahmetli Osman TURAN dan feyz alarak futbol hakemi olmaya karar verdikten sonra yıllarca Rize amatör Futbol'una hakem olarak hizmet verdi.

 

Rahmi hoca sırasıyla futbol gozlemciligi TFHGD Rize Şube yöneticiliği,  İl hakem komitesinde idareci olarak da hizmet etmiş  bir  spor adamı.

 

Amator ruhla halen Rize'nin  Derepazari ilcesinde Gençlik ve Spor  Mudurlüğü görevini yürüten Aslan, gençlerimizin spor yapmalarını,  ailelerin çocuklarını spora teşvik etmelerini isterken Devletimizin de çocuklarımız için   ilimizde her türlü  spor tesisleri için gereklei  yatırımları yaptğını  belirtti.

 

Çocuklarımızın  mutlaka futbol oynaması gerekmediğini, ilimizde modern kapalı spor tesislerinin olduğunu çocukların salon sporlarına da  teşvik edilebileceğini belirten ASLAN,  ailelerimizin sağlıklı bir nesil yetistirebilmeleri  için çocuklarını spora yönlendirmelerini istedi.

 

Bu yaşta halen spora devam ettiğini ifade eden ASLAN  Emekli olduktan sonra, yine sporun içinde olacağını  hiç bir şey yapmasamda  iyi bir spor izleyici olarak  Rize  halkının  statlara ve salonlara gelmeleri, statlarımızın ve salonlarımızın cıvıl cıvıl olması için gayret göstereceğini belirterek ;

 

"Her Şey Rize'deki Çocuklar  için"  dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi