Niksar'da kitap okuyan öğrenciler ödüllendirilecek

Karadeniz 09.07.2019 - 10:27, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1645+ kez okundu.
 

Niksar'da kitap okuyan öğrenciler ödüllendirilecek

TOKAT’ın Niksar ilçe belediyesi, bu yıl dördüncü kez gerçekleştireceği ‘Çocuklar okusun diye’ projesi kapsamında yaz tatilinde en fazla kitap okuyan öğrencileri ödüllendirecek. Niksar Belediyesinin bu yıl dördüncüsünü düzenlediği ‘Çocuklar okusun diye’ adlı proje ile yaz tatilinde en çok kitap okuyan öğrenciler tespit edilecek. Aileler tarafından yapılacak tespitler sonrası birinci olan öğrenciye bisiklet, ikinci öğrenciye tablet, üçüncü olan öğrenciye ise eşofman ile ayakkabı hediye edilecek. Bu yarışmayı 4 yıldır yaptıklarını belirten  Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan ''Dört yıl önce başlattığımız okuma yarışması öğrencilerimizden büyük ilgi görmüştü. Öğrencilerimizin okuma alışkanlığı arttırmak için bu yarışmayı tekrardan başlattık.   Çocuklarımız bizlerin geleceğidir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza şimdiden bol bol kitap okumalarını tavsiye ediyorum. İlkokul ve ortaokul öğrencilerinin yaz tatili boyunca okuduğu kitapların sayfa sayılarını bir kâğıda yazarak, ailelerinin okuduklarından emin olmaları sonrası sayının altına imzalarını atacaklar. Bu kâğıtları bir zarfa koyup, üzerine isim, sınıf ve okul isimlerini yazıp, okullar açıldığında okul müdürlerine teslim edecekler. Okulların açıldığı hafta kurulan jüri üyelerinin yapacağı değerlendirme ile çocuklarımızı hediyeleri ile buluşturacağız. Üç öğrenci de aynı okuldan çıktığı vakit, o okulumuz da ayrıca ödüllendirilecektir. Detaylı bilgiler okul müdürlerimize iletilmiştir. Şimdiden çocuklarımızı kutluyorum'' dedi. 

TOKAT’ın Niksar ilçe belediyesi, bu yıl dördüncü kez gerçekleştireceği ‘Çocuklar okusun diye’ projesi kapsamında yaz tatilinde en fazla kitap okuyan öğrencileri ödüllendirecek. Niksar Belediyesinin bu yıl dördüncüsünü düzenlediği ‘Çocuklar okusun diye’ adlı proje ile yaz tatilinde en çok kitap okuyan öğrenciler tespit edilecek. Aileler tarafından yapılacak tespitler sonrası birinci olan öğrenciye bisiklet, ikinci öğrenciye tablet, üçüncü olan öğrenciye ise eşofman ile ayakkabı hediye edilecek. Bu yarışmayı 4 yıldır yaptıklarını belirten  Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan ''Dört yıl önce başlattığımız okuma yarışması öğrencilerimizden büyük ilgi görmüştü. Öğrencilerimizin okuma alışkanlığı arttırmak için bu yarışmayı tekrardan başlattık.

 

Çocuklarımız bizlerin geleceğidir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza şimdiden bol bol kitap okumalarını tavsiye ediyorum. İlkokul ve ortaokul öğrencilerinin yaz tatili boyunca okuduğu kitapların sayfa sayılarını bir kâğıda yazarak, ailelerinin okuduklarından emin olmaları sonrası sayının altına imzalarını atacaklar. Bu kâğıtları bir zarfa koyup, üzerine isim, sınıf ve okul isimlerini yazıp, okullar açıldığında okul müdürlerine teslim edecekler. Okulların açıldığı hafta kurulan jüri üyelerinin yapacağı değerlendirme ile çocuklarımızı hediyeleri ile buluşturacağız. Üç öğrenci de aynı okuldan çıktığı vakit, o okulumuz da ayrıca ödüllendirilecektir. Detaylı bilgiler okul müdürlerimize iletilmiştir. Şimdiden çocuklarımızı kutluyorum'' dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi