Niksar'da 'Dünya yetimler günü' iftarı

Karadeniz 21.05.2019 - 10:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2977+ kez okundu.
 

Niksar'da 'Dünya yetimler günü' iftarı

TOKAT’ın Niksar ilçe Belediye Başkanı Özdilek Özcan ‘Dünya Yetimler Günü’ sebebiyle düzenlenen iftar programına katıldı. Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Dünya Yetimler Günü sebebiyle İHH Niksar Temsilciliği organizesi ile yetim aileleri, Niksar Bedensel Engelliler Derneği üyeleri ve Niksar Çocuk Sevgi Evlerinde kalan çocuklarla iftarda buluştu.   Niksar Kentpark Tesisinde gerçekleşen iftar yemeğine Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan’ın yanı sıra Ak Parti Niksar İlçe Başkanı Kemal Yılmaz, Sevgi Evleri Kız Yurdu Müdürü Nurettin Başara, Niksar Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Remzi Kökçe ve İHH İnsani Yardım Vakfı Niksar şubesi temsilcisi Bülent Altay ile çok sayıda misafir katıldı. Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan yaptığı iftar sonrası yaptığı konuşmada, birliğin ve beraberliğin ayı Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirterek ''Başı rahmet olan Ramazan ayının mağfiret olan ortasına ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. İnşallah hep beraber Ramazan Bayramına kavuşmayı Rabbim bizlere nasip eder. Ben her platformda belirttiğim gibi hemşehrilerimizden tek isteğim duadır. Dualarınızı bizlerden esirgemeyin. Çok dua edin ki bu şehre hep birlikte güzel işler yapalım. Bu güzel akşama katılarak bizlerle birlikte iftarını açan siz güzel insanlara teşekkür ediyorum. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul eylesin” dedi. 

TOKAT’ın Niksar ilçe Belediye Başkanı Özdilek Özcan ‘Dünya Yetimler Günü’ sebebiyle düzenlenen iftar programına katıldı. Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Dünya Yetimler Günü sebebiyle İHH Niksar Temsilciliği organizesi ile yetim aileleri, Niksar Bedensel Engelliler Derneği üyeleri ve Niksar Çocuk Sevgi Evlerinde kalan çocuklarla iftarda buluştu.

 

Niksar Kentpark Tesisinde gerçekleşen iftar yemeğine Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan’ın yanı sıra Ak Parti Niksar İlçe Başkanı Kemal Yılmaz, Sevgi Evleri Kız Yurdu Müdürü Nurettin Başara, Niksar Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Remzi Kökçe ve İHH İnsani Yardım Vakfı Niksar şubesi temsilcisi Bülent Altay ile çok sayıda misafir katıldı. Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan yaptığı iftar sonrası yaptığı konuşmada, birliğin ve beraberliğin ayı Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirterek ''Başı rahmet olan Ramazan ayının mağfiret olan ortasına ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. İnşallah hep beraber Ramazan Bayramına kavuşmayı Rabbim bizlere nasip eder. Ben her platformda belirttiğim gibi hemşehrilerimizden tek isteğim duadır. Dualarınızı bizlerden esirgemeyin. Çok dua edin ki bu şehre hep birlikte güzel işler yapalım. Bu güzel akşama katılarak bizlerle birlikte iftarını açan siz güzel insanlara teşekkür ediyorum. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul eylesin” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi