Niksar'da çocuklara 'bayram şekeri' sürprizi

Karadeniz 04.06.2019 - 15:58, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2997+ kez okundu.
 

Niksar'da çocuklara 'bayram şekeri' sürprizi

TOKAT'ın Niksar ilçe Belediyesi, Ramazan Bayramında çocuklara bayram sürprizi yaparak kentte belirledikleri bazı noktalardaki billboardları çubuklu şekerle donattı. Bilbordlardaki şekerleri gören çocuklar mutluluk yaşadı. İlçe merkezinde Niksar Belediyesi, bilbordlara çubuklu  şeker yerleştirerek çocuklara bayram sürprizi hazırladı. Bayram sabahı, 'Çocuklar bayram şekeriniz belediyemizden' yazılı afiş ve çubuklu şekerlerle donatılan bilbordlardaki şekerleri alan çocuklar mutluluk yaşadı.   "BAYRAM ÇOCUKLAR İÇİN DAHA ANLAMLI OLUYOR"   Bayramda çocukları sevindirmenin onların mutluluğuna mutluluk kattığını söyleyen Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, "Bayram çocuklar için çok daha anlamlı oluyor. Onları sevindirmek, mutlu etmek, gönüllerini hoş tutmak, biz büyüklerin görevi. Ramazan Bayramında özellikle şeker ve tatlı geleneksel olarak çok tüketiliyor. Çocuklar da tatlıyı çok seviyor. Biz de billboardlara 'Şekerler Belediyemizden' diye afişler yaptırdık. Gelen geçen çocuklar yararlansın diye şekerler astırdık. Buradan alıp mutlu olmalarını arzuladık. Çocukları sevindirmek, büyükleri ziyaret ederek gönüllerini almak demek. Allah, sağlık, sıhhat ve afiyet içerisinde nice bayramlara kavuştursun" dedi. 

TOKAT'ın Niksar ilçe Belediyesi, Ramazan Bayramında çocuklara bayram sürprizi yaparak kentte belirledikleri bazı noktalardaki billboardları çubuklu şekerle donattı. Bilbordlardaki şekerleri gören çocuklar mutluluk yaşadı. İlçe merkezinde Niksar Belediyesi, bilbordlara çubuklu  şeker yerleştirerek çocuklara bayram sürprizi hazırladı. Bayram sabahı, 'Çocuklar bayram şekeriniz belediyemizden' yazılı afiş ve çubuklu şekerlerle donatılan bilbordlardaki şekerleri alan çocuklar mutluluk yaşadı.

 

"BAYRAM ÇOCUKLAR İÇİN DAHA ANLAMLI OLUYOR"

 

Bayramda çocukları sevindirmenin onların mutluluğuna mutluluk kattığını söyleyen Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, "Bayram çocuklar için çok daha anlamlı oluyor. Onları sevindirmek, mutlu etmek, gönüllerini hoş tutmak, biz büyüklerin görevi. Ramazan Bayramında özellikle şeker ve tatlı geleneksel olarak çok tüketiliyor. Çocuklar da tatlıyı çok seviyor. Biz de billboardlara 'Şekerler Belediyemizden' diye afişler yaptırdık. Gelen geçen çocuklar yararlansın diye şekerler astırdık. Buradan alıp mutlu olmalarını arzuladık. Çocukları sevindirmek, büyükleri ziyaret ederek gönüllerini almak demek. Allah, sağlık, sıhhat ve afiyet içerisinde nice bayramlara kavuştursun" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi