Nihayet sonuçlandı Vedat Muriç 4 Yıllık imzayı attı

Spor 07.07.2019 - 09:12, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2081+ kez okundu.
 

Nihayet sonuçlandı Vedat Muriç 4 Yıllık imzayı attı

Bu sabah Yılmaz Bal, Vedat Muruqi'nin transferi için Fenerbahçe ile her konuda anlaştıklarını açıklamıştı.   Kosovalı golcü için Fenerbahçe ile her konuda anlaştıklarını belirten Bal, “Çaykur Rizespor Kulübü olarak Fenerbahçe Kulübü ile Vedat Muriqi'nin transferi için her konuda anlaşmaya varılmıştır. Oyuncumuz Fenerbahçe ile görüşmelerini sürdürmektedir" dediği açıklamanın ardından Vedat Muriç resmi imzayı attı. Süper Lig'in iki ezeli rakibi Fenerbahçe ile Galatasaray'ın transferi için kıyasıya mücadele verdiği Vedat Muriç'in yeni adresi belli oldu. Muriç, Fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Vedat Muriç transferi sarı-lacivertlilerin Murat Sağlam, Max Kruse, Allahyar Sayyadmanesh ve Emre Belözoğlu'ndan sonraki 5. transferi oldu.   VEDAT MURİÇ KİMDİR?   24 Nisan 1994 tarihinde Kosova'nın Prizren kentinde doğan Vedat Muriç, KF Liria takımında başladığı profesyonel kariyerinde KF Teuta, KS Besa Kavaje, Giresunspor, Gençlerbirliği ve Çaykur Rizespor formalarını terletti. Özellikle geçtiğimiz sezon Süper Lig'in ikinci yarısında gösterdiği etkili performansla Galatasaray ve Fenerbahçe'nin dikkatini çeken Muriç, çıktığı 36 maçta 17 gol ve 8 asistlik bir performans sergiledi. Kariyerinde toplam 210 maça çıkan Kosovalı golcü 64 gol ve 16 asist kaydetti. .  

Bu sabah Yılmaz Bal, Vedat Muruqi'nin transferi için Fenerbahçe ile her konuda anlaştıklarını açıklamıştı.

 

Kosovalı golcü için Fenerbahçe ile her konuda anlaştıklarını belirten Bal, “Çaykur Rizespor Kulübü olarak Fenerbahçe Kulübü ile Vedat Muriqi'nin transferi için her konuda anlaşmaya varılmıştır. Oyuncumuz Fenerbahçe ile görüşmelerini sürdürmektedir" dediği açıklamanın ardından Vedat Muriç resmi imzayı attı.


Süper Lig'in iki ezeli rakibi Fenerbahçe ile Galatasaray'ın transferi için kıyasıya mücadele verdiği Vedat Muriç'in yeni adresi belli oldu.


Muriç, Fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Vedat Muriç transferi sarı-lacivertlilerin Murat Sağlam, Max Kruse, Allahyar Sayyadmanesh ve Emre Belözoğlu'ndan sonraki 5. transferi oldu.

 

VEDAT MURİÇ KİMDİR?

 

24 Nisan 1994 tarihinde Kosova'nın Prizren kentinde doğan Vedat Muriç, KF Liria takımında başladığı profesyonel kariyerinde KF Teuta, KS Besa Kavaje, Giresunspor, Gençlerbirliği ve Çaykur Rizespor formalarını terletti. Özellikle geçtiğimiz sezon Süper Lig'in ikinci yarısında gösterdiği etkili performansla Galatasaray ve Fenerbahçe'nin dikkatini çeken Muriç, çıktığı 36 maçta 17 gol ve 8 asistlik bir performans sergiledi. Kariyerinde toplam 210 maça çıkan Kosovalı golcü 64 gol ve 16 asist kaydetti.

.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi