NECATİ HOCA HIZLA İYİLEŞİYOR…

Rize 13.11.2019 - 11:29, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3871+ kez okundu.
 

NECATİ HOCA HIZLA İYİLEŞİYOR…

Rize’nin duayen hocalarından ve yaptığı programlarla adeta Fenomen olan ve Türkiye’nin uzun süre verdiği ilgin cevaplarla gündeminde yer alan Necati Hoca (Hutoğlu) yaklaşık 4 ay önce Beyninde Pıhtı atması sonucu Hastaneye kaldırılıp yoğun bakıma alınmıştı.   Bu hastalığa bağlı olarak kısmı felç geçiren Necati Hoca; Rize Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Beyin cerrahı ve Nöroloji uzmanları tarafından sıkı bir tedavi altına alındı. Birkaç gün Hastanede kaldıktan sonra evine gönderilen Necati Hoca, her hafta hastaneye giderek rutin kontrollerini yaptırdı. Türkiye ve yurt dışından çok sayıda ki izleyicisi olan Necati Hocamızın; hastalığını duyan herkes çok üzüldü. Telefonlara cevap veremediği için sosyal medya üzerinden durumuyla alakalı görüntüleri paylaşıyor.   Necati Hocamızı hiçbir zaman yalnız bırakmayan partneri Orhan Yazıcılar; onu sürekli ziyarette bulunup, izleyicilerine, sevenlerine ve dostlarını bilgilendiriyor. Çay Tv de 18 yıl aralıksız canlı olarak soru-cevap şeklindeki programlarına hastalığı nedeniyle ara vermek durumunda kalmıştır. Necati Hoca: ‘’İzleyicilerimi çok özledim. Programlarıma devam etmeyi çok arzu ederdim ama, artık sağlığım el vermiyor. Telefonlara bakamıyorum. Evimde bizzat gelip ziyaret edenlere çok teşekkür ediyorum. Bugüne kadar ben izleyicilerime dua ettim. Şimdi ise onların duasına ihtiyacım var. Dualarını bekliyorum. Herkese selam eder; Allah’a emanet ediyorum’’ Diye konuştu. 

Rize’nin duayen hocalarından ve yaptığı programlarla adeta Fenomen olan ve Türkiye’nin uzun süre verdiği ilgin cevaplarla gündeminde yer alan Necati Hoca (Hutoğlu) yaklaşık 4 ay önce Beyninde Pıhtı atması sonucu Hastaneye kaldırılıp yoğun bakıma alınmıştı.

 

Bu hastalığa bağlı olarak kısmı felç geçiren Necati Hoca; Rize Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Beyin cerrahı ve Nöroloji uzmanları tarafından sıkı bir tedavi altına alındı. Birkaç gün Hastanede kaldıktan sonra evine gönderilen Necati Hoca, her hafta hastaneye giderek rutin kontrollerini yaptırdı. Türkiye ve yurt dışından çok sayıda ki izleyicisi olan Necati Hocamızın; hastalığını duyan herkes çok üzüldü. Telefonlara cevap veremediği için sosyal medya üzerinden durumuyla alakalı görüntüleri paylaşıyor.

 

Necati Hocamızı hiçbir zaman yalnız bırakmayan partneri Orhan Yazıcılar; onu sürekli ziyarette bulunup, izleyicilerine, sevenlerine ve dostlarını bilgilendiriyor. Çay Tv de 18 yıl aralıksız canlı olarak soru-cevap şeklindeki programlarına hastalığı nedeniyle ara vermek durumunda kalmıştır. Necati Hoca: ‘’İzleyicilerimi çok özledim. Programlarıma devam etmeyi çok arzu ederdim ama, artık sağlığım el vermiyor. Telefonlara bakamıyorum. Evimde bizzat gelip ziyaret edenlere çok teşekkür ediyorum. Bugüne kadar ben izleyicilerime dua ettim. Şimdi ise onların duasına ihtiyacım var. Dualarını bekliyorum. Herkese selam eder; Allah’a emanet ediyorum’’ Diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi