MİT görevlisi olduğunu söyleyerek 300 bin lira dolandırdı

Karadeniz 17.07.2019 - 12:12, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1349+ kez okundu.
 

MİT görevlisi olduğunu söyleyerek 300 bin lira dolandırdı

SAMSUN'da, kendisini MİT görevlisi olarak tanıtarak D.Ç.'yi (75),  300 bin TL dolandırdığı iddia edilen M.A. gözaltına alındı. Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Bürosu ekipleri, D.Ç.'nin bir süre önce tanıştığı M.A. tarafından 300 bin TL dolandırıldığı ihbarını aldı.   Soruşturma başlatan ekipler, takibe aldıkları M.A.'nın kendisini 'MİT'in A Takımı'nda çalışıyorum' diyerek, tanıttığını belirledi. Dolandırmak istediği kişilere MİT görevlisi olduğunu, bunu gizlemek için de plastik fabrikası bulunduğunu söylediği ortaya çıkan M.A., Tekkeköy'de yakalanarak, gözaltına alındı. Şüpheli, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. 

SAMSUN'da, kendisini MİT görevlisi olarak tanıtarak D.Ç.'yi (75),  300 bin TL dolandırdığı iddia edilen M.A. gözaltına alındı. Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Bürosu ekipleri, D.Ç.'nin bir süre önce tanıştığı M.A. tarafından 300 bin TL dolandırıldığı ihbarını aldı.

 

Soruşturma başlatan ekipler, takibe aldıkları M.A.'nın kendisini 'MİT'in A Takımı'nda çalışıyorum' diyerek, tanıttığını belirledi. Dolandırmak istediği kişilere MİT görevlisi olduğunu, bunu gizlemek için de plastik fabrikası bulunduğunu söylediği ortaya çıkan M.A., Tekkeköy'de yakalanarak, gözaltına alındı. Şüpheli, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi