Minibüs şarampole devrildi: 7 yaralı

Karadeniz 13.07.2019 - 13:12, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1868+ kez okundu.
 

Minibüs şarampole devrildi: 7 yaralı

GİRESUN’un Dereli ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan minibüsün şarampole devrildiği kazada, 7 kişi yaralandı. Kaza, sabah saatlerinde Dereli ilçesi Kümbet Yaylası Çıkrıkkapı mevkisinde meydana geldi. Ahmet Düdükçü yönetimindeki 28 EF 764 plakalı minibüs, sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı.   Kazada, sürücü Düdükçü ile araçtaki Ayşe, Salim ve Celal Öztürk ile Güner Özkaya, Dilber Aydın ve Rukiye Düdükçü yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine kaza yerine sevk edilen ambulanslarla Dereli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. 

GİRESUN’un Dereli ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan minibüsün şarampole devrildiği kazada, 7 kişi yaralandı. Kaza, sabah saatlerinde Dereli ilçesi Kümbet Yaylası Çıkrıkkapı mevkisinde meydana geldi. Ahmet Düdükçü yönetimindeki 28 EF 764 plakalı minibüs, sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı.

 

Kazada, sürücü Düdükçü ile araçtaki Ayşe, Salim ve Celal Öztürk ile Güner Özkaya, Dilber Aydın ve Rukiye Düdükçü yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine kaza yerine sevk edilen ambulanslarla Dereli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi