Milli takım sporcuları, derede çöp toplayıp akıntıya karşı koştu

Spor 29.09.2019 - 15:25, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1796+ kez okundu.
 

Milli takım sporcuları, derede çöp toplayıp akıntıya karşı koştu

DÜZCE'de, Muay Thai Milli Takımı'nın antrenörü Muhammed Bişgin, antrenman kapsamında, sporcularıyla Asar Deresi'nde çöpleri toplayıp, akıntıya karşı koşarak, kondisyon çalıştı.  Muay Thai Milli Takımı'nın antrenörü Muhammed Bişgin, sporcularıyla birlikte şehir merkezinden geçen Asar Deresi'nde antrenman yaptı. Sporcular, derede önce çöpleri topladı ardından akıntıya karşı koşarak, kondisyon depoladı. Sporcular, günlük koşu antrenmanlarını derede gerçekleştirdi.   Antrenman hakkında bilgi veren Muhammed Bişgin, dışarıda spor yaparak, farkındalık oluşturmaya çalıştıklarını belirtip, "Sporcularımızla hep salonda antrenman yapıyoruz. Farklı şeyler yapmak istedik. Antrenmanlar çok yoğun ve stresli geçtiği için biraz onların rahatlamasını sağlamak istedik. Farklı antrenmanlar sporcuların motivasyonlarını artırıyor. Salonumuzun önünde Asar Deresi var. Bunu kullanalım istedik. Deremiz biraz pisti. Dereyi spor öncesi temizledik. Hem sporculara çevre bilinci aşılamak istedik. Farklı bir aktivite. Her geçen gün farklı insanlar da aramıza katılıyor. Su akıntılı olduğu için ters yönde koşuyoruz. Bu da bacakların gücünü artırıyor hem de vücuttaki stresi atarak rahatlamayı sağlıyor" dedi. 

DÜZCE'de, Muay Thai Milli Takımı'nın antrenörü Muhammed Bişgin, antrenman kapsamında, sporcularıyla Asar Deresi'nde çöpleri toplayıp, akıntıya karşı koşarak, kondisyon çalıştı.  Muay Thai Milli Takımı'nın antrenörü Muhammed Bişgin, sporcularıyla birlikte şehir merkezinden geçen Asar Deresi'nde antrenman yaptı. Sporcular, derede önce çöpleri topladı ardından akıntıya karşı koşarak, kondisyon depoladı. Sporcular, günlük koşu antrenmanlarını derede gerçekleştirdi.

 

Antrenman hakkında bilgi veren Muhammed Bişgin, dışarıda spor yaparak, farkındalık oluşturmaya çalıştıklarını belirtip, "Sporcularımızla hep salonda antrenman yapıyoruz. Farklı şeyler yapmak istedik. Antrenmanlar çok yoğun ve stresli geçtiği için biraz onların rahatlamasını sağlamak istedik. Farklı antrenmanlar sporcuların motivasyonlarını artırıyor. Salonumuzun önünde Asar Deresi var. Bunu kullanalım istedik. Deremiz biraz pisti. Dereyi spor öncesi temizledik. Hem sporculara çevre bilinci aşılamak istedik. Farklı bir aktivite. Her geçen gün farklı insanlar da aramıza katılıyor. Su akıntılı olduğu için ters yönde koşuyoruz. Bu da bacakların gücünü artırıyor hem de vücuttaki stresi atarak rahatlamayı sağlıyor" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi