MHP'li vekil bakın kimleri düşman ilan etti.

Siyaset 18.08.2019 - 20:57, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2543+ kez okundu.
 

MHP'li vekil bakın kimleri düşman ilan etti.

amuoyunda yaptığı ilginç çıkışlar ile tanınan MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Twitter hesabından bu kez EYT’liler ile boşanan çiftleri hedef aldı.   “Bu ülkede MHP’li ve Ak Partili olmak çok zor. Ne kadar ortak düşman var” ifadelerini kullanan Enginyurt, ‘düşman listesini’ şöyle sıraladı: “FETÖ, LGBT, PKK, TKP, İP, SP, AZINLIK KOMÜNİSTLER, BAROLAR, MİMARLAR ODASI, SOL SENDİKALAR, EYT, ZİLLET ZİHNİYETİ, SARHOŞLAR, HANIMINDAN BOŞANMIŞLAR, PARAYI KAYBETMİŞLER. NE YAPSANIZ BOŞ ZAFER BİZİM” İşte Enginyurt'un gündem yaratan o paylaşımı:

amuoyunda yaptığı ilginç çıkışlar ile tanınan MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Twitter hesabından bu kez EYT’liler ile boşanan çiftleri hedef aldı.

 

“Bu ülkede MHP’li ve Ak Partili olmak çok zor. Ne kadar ortak düşman var” ifadelerini kullanan Enginyurt, ‘düşman listesini’ şöyle sıraladı: “FETÖ, LGBT, PKK, TKP, İP, SP, AZINLIK KOMÜNİSTLER, BAROLAR, MİMARLAR ODASI, SOL SENDİKALAR, EYT, ZİLLET ZİHNİYETİ, SARHOŞLAR, HANIMINDAN BOŞANMIŞLAR, PARAYI KAYBETMİŞLER. NE YAPSANIZ BOŞ ZAFER BİZİM” İşte Enginyurt'un gündem yaratan o paylaşımı:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi