MHP’li Bulut: Küresel çetelerin planlarını boşa çıkarıyoruz

Siyaset 09.02.2020 - 18:15, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2754+ kez okundu.
 

MHP’li Bulut: Küresel çetelerin planlarını boşa çıkarıyoruz

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi’nin kuruluşunun 51'inci yılı dolayısıyla  MHP Tokat İl Başkanlığı tarafından 26 Haziran Atatürk Kültür Sarayında 2019 değerlendirme ve 2020 vizyon toplantısı yapıldı.     MHP'nin  kuruluşunun 51'inci yılı dolayısıyla düzenlenen programa katılan MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, partilerinin asırlarca üç kıtada hüküm sürmüş Türk milletinin 21'inci yüzyıl yürüyüşünün, milli diriliş ve milli uyanışının sembolü haline geldiğini ifade ederek, "51 yıllık Türk siyasetinde ülkemizden ve Türk milletinden yana duruş belirten partimizin kurucu Genel Başkanı Başbuğumuz Alparslan Türkeş başta olmak üzere, ebediyete intikal etmiş şehitlerimiz, partimizin kurucular kurulu, teşkilatlarımızın her kademesinde görev almış ve isimlerini buradan tek tek sayamayacağımız tüm partililerimizi, ülküdaşlarımızı rahmetle ve minnetle anıyor, dua ve Fatiha'larla yad ediyoruz. Biz Cumhur İttifakı sarsılmamalıdır, dedikçe bazıları rahatsız oluyor. Değerli arkadaşlar milletimizin üzerinde türlü türlü oyunlar oynanıyor. Darbe girişimi ile bir şekilde bu ittifakı eline almaya çalışan, ülkeyi ele geçirmek iste Fetullahçı ve küreselci çete var. Ne pahasına olursa olsun, size bu memleketi teslim etmeyeceğiz, diyen vatanseverler var. Anadolu’nun birliği ve beraberliği selameti için bu ittifakı yaşatmak mecburiyetindeyiz. Hataların, eksiklerin hepsinin farkındayız. Ama bizler dava adamıyız. Nefsini ezmeyen hiçbir rabbimin kulununda dava adamı olma şansı yok. Dava adamı olmayanın da MHP’li olma şansı yok. Sizi rahatsız eden bazı şeyler bizleri de rahatsız ediyor olabilir.  Bugün içinde bulunduğumuz şartlar gereğince gidecek hiçbir yerimiz yok. Fetullahçı Amerikan, İngiliz işbirlikçisinin, PKK’lının tüm dünyada gideceği yer var. Tüm dünya misafir ediyor onları. Sizin gibi tertemiz Anadolu insanın Edirne Kapıkule'den sonra gidebileceği hiçbir yer yok. Bu vatan coğrafyasını ya ayakta tutacaksınız ya sahip çıkacaksınız. Ecdadınızın yaptığı fedakarlığın onda birini yapacaksınız, savaşmayacaksınız. Fikren savaşacak her önüne gelene diyeceksiniz ki ‘Ben MHP’li olarak doğru yerde duruyorum, benim duruşumdan PKK rahatsızsa, FETÖ rahatsızsa, Kandil rahatsızsa demek ki doğru işler yapıyorum' diye haykıracaksınız. Savaş günümüz şartlarında bu şekilde yapılıyor" dedi.  

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi’nin kuruluşunun 51'inci yılı dolayısıyla  MHP Tokat İl Başkanlığı tarafından 26 Haziran Atatürk Kültür Sarayında 2019 değerlendirme ve 2020 vizyon toplantısı yapıldı.  

 

MHP'nin  kuruluşunun 51'inci yılı dolayısıyla düzenlenen programa katılan MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, partilerinin asırlarca üç kıtada hüküm sürmüş Türk milletinin 21'inci yüzyıl yürüyüşünün, milli diriliş ve milli uyanışının sembolü haline geldiğini ifade ederek, "51 yıllık Türk siyasetinde ülkemizden ve Türk milletinden yana duruş belirten partimizin kurucu Genel Başkanı Başbuğumuz Alparslan Türkeş başta olmak üzere, ebediyete intikal etmiş şehitlerimiz, partimizin kurucular kurulu, teşkilatlarımızın her kademesinde görev almış ve isimlerini buradan tek tek sayamayacağımız tüm partililerimizi, ülküdaşlarımızı rahmetle ve minnetle anıyor, dua ve Fatiha'larla yad ediyoruz. Biz Cumhur İttifakı sarsılmamalıdır, dedikçe bazıları rahatsız oluyor. Değerli arkadaşlar milletimizin üzerinde türlü türlü oyunlar oynanıyor. Darbe girişimi ile bir şekilde bu ittifakı eline almaya çalışan, ülkeyi ele geçirmek iste Fetullahçı ve küreselci çete var. Ne pahasına olursa olsun, size bu memleketi teslim etmeyeceğiz, diyen vatanseverler var. Anadolu’nun birliği ve beraberliği selameti için bu ittifakı yaşatmak mecburiyetindeyiz. Hataların, eksiklerin hepsinin farkındayız. Ama bizler dava adamıyız. Nefsini ezmeyen hiçbir rabbimin kulununda dava adamı olma şansı yok. Dava adamı olmayanın da MHP’li olma şansı yok. Sizi rahatsız eden bazı şeyler bizleri de rahatsız ediyor olabilir.  Bugün içinde bulunduğumuz şartlar gereğince gidecek hiçbir yerimiz yok. Fetullahçı Amerikan, İngiliz işbirlikçisinin, PKK’lının tüm dünyada gideceği yer var. Tüm dünya misafir ediyor onları. Sizin gibi tertemiz Anadolu insanın Edirne Kapıkule'den sonra gidebileceği hiçbir yer yok. Bu vatan coğrafyasını ya ayakta tutacaksınız ya sahip çıkacaksınız. Ecdadınızın yaptığı fedakarlığın onda birini yapacaksınız, savaşmayacaksınız. Fikren savaşacak her önüne gelene diyeceksiniz ki ‘Ben MHP’li olarak doğru yerde duruyorum, benim duruşumdan PKK rahatsızsa, FETÖ rahatsızsa, Kandil rahatsızsa demek ki doğru işler yapıyorum' diye haykıracaksınız. Savaş günümüz şartlarında bu şekilde yapılıyor" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi