MEZARININ BAŞINA EN SEVDİĞİ ÇEMBERİ BIRAKILDI

Vefat 17.04.2020 - 15:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2789+ kez okundu.
 

MEZARININ BAŞINA EN SEVDİĞİ ÇEMBERİ BIRAKILDI

ABLASI KONUŞTU: O GÜLER YÜZLÜ, MELEK GİBİYDİ   Rize’nin Fındıklı ilçesinde, Savaş Dalançıkar tarafından tabancayla sırtından vurulup, bıçakla boğazı kesilerek, öldürülen Gamze Pala’nın ablası Fatma Serdaroğlu, DHA’ya konuştu. Olay gecesi kardeşinin kendisini arayarak ‘Abla Gamze'yi vurdular' dediğini anlatan Fatma Serdaroğlu, “Rize'de oturuyorum, apar topar geldim. İnanamadım nasıl olur diye. İşe gitmişti. Öğretmenevinde çalışıyor, orada bir müdürle kendisi var. Başka kimse yoktu o an. Ondan sonra bu saldırgan geliyor, ama ne oluyor bilmiyoruz, silahını çekmiş, vurmuş, tutukluk yapmış sonra da bıçaklamış kardeşimi. O arada silah tutukluk yaptığında müdür ona bir şey yapsaydı, saldırgana vursaydı, kardeşimi kurtarırdı. Ama müdür de korkmuş o an, ne yapacağını şaşırmış. O cani kardeşimin başını kesmiş. Bize hiç bahsetmedi böyle biri olduğundan. Bizi hiçbir şey demedi, arkadaşlarına bir şey demedi. Kardeşim bulunmaz bir insandı, yardımsever, güler yüzlü, melek gibi biriydi” dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın annesi ve kız kardeşini arayarak taziyelerini ilettiğini anlatan Fatma Serdaroğlu, "Cumhurbaşkanımız aradı. Annem ve kız kardeşimle görüştüler. Cumhurbaşkanımız ‘Onun kanı yerde kalmayacak, hiç üzülmeyin, cezasını çekecek' dedi. Kemal Kılıçdaroğlu da aradı. Acımızı paylaşan herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.   MEZARININ BAŞINA EN SEVDİĞİ ÇEMBERİ BIRAKILDI   Gamze Pala'nın mezarının başına hayattayken en sevdiği çemberi (Yazma biçiminde başörtüsü) bırakıldı. Mezar başına gelen yakınları da göz yaşı döktü.

ABLASI KONUŞTU: O GÜLER YÜZLÜ, MELEK GİBİYDİ

 

Rize’nin Fındıklı ilçesinde, Savaş Dalançıkar tarafından tabancayla sırtından vurulup, bıçakla boğazı kesilerek, öldürülen Gamze Pala’nın ablası Fatma Serdaroğlu, DHA’ya konuştu. Olay gecesi kardeşinin kendisini arayarak ‘Abla Gamze'yi vurdular' dediğini anlatan Fatma Serdaroğlu, “Rize'de oturuyorum, apar topar geldim. İnanamadım nasıl olur diye. İşe gitmişti. Öğretmenevinde çalışıyor, orada bir müdürle kendisi var. Başka kimse yoktu o an. Ondan sonra bu saldırgan geliyor, ama ne oluyor bilmiyoruz, silahını çekmiş, vurmuş, tutukluk yapmış sonra da bıçaklamış kardeşimi. O arada silah tutukluk yaptığında müdür ona bir şey yapsaydı, saldırgana vursaydı, kardeşimi kurtarırdı. Ama müdür de korkmuş o an, ne yapacağını şaşırmış. O cani kardeşimin başını kesmiş. Bize hiç bahsetmedi böyle biri olduğundan. Bizi hiçbir şey demedi, arkadaşlarına bir şey demedi. Kardeşim bulunmaz bir insandı, yardımsever, güler yüzlü, melek gibi biriydi” dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın annesi ve kız kardeşini arayarak taziyelerini ilettiğini anlatan Fatma Serdaroğlu, "Cumhurbaşkanımız aradı. Annem ve kız kardeşimle görüştüler. Cumhurbaşkanımız ‘Onun kanı yerde kalmayacak, hiç üzülmeyin, cezasını çekecek' dedi. Kemal Kılıçdaroğlu da aradı. Acımızı paylaşan herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

MEZARININ BAŞINA EN SEVDİĞİ ÇEMBERİ BIRAKILDI

 

Gamze Pala'nın mezarının başına hayattayken en sevdiği çemberi (Yazma biçiminde başörtüsü) bırakıldı. Mezar başına gelen yakınları da göz yaşı döktü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi